Pak je favoriete wapen erbij met de Nerf Modulus Tri-Strike Blaster


nerf-tri-strike-voorkant

Vorig jaar mochten we aan de slag met de Nerf Modulus blaster. Een geweldig concept, waar inmiddels ook heel stoere uitbreidingssets voor beschikbaar zijn. Maar er is meer, want er zijn ook een maar nieuwe Modulus geweren, die nog een stuk cooler zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de NERF Modulus Tri-Strike Blaster? Een geweldig modulair systeem waarmee je jouw blaster nog meer vorm kunt geven!

nerf-tri-strike

Drie soorten kogels

Het meest coole aan de NERF Modulus Tri-Strike Blaster is wel dat je er drie verschillende darts mee kunt afvuren. In de houder kun je tien normale darts stoppen en afvoeren. In de set zit 1 clip en tien Elite Darts meegeleverd. Het laden gaat soepel en trefzeker met het schuifsysteem aan de zijkant van het geweer. Lock and load! Echt snel kun je daardoor helaas niet schieten.

Shotgun darts

Voor op het geweer kun je echter een soort shotgun-deel bevestigen voor vier grotere Mega-darts. De Mega Barrel Extension, heet hij. Die schieten minder ver, zoals je van een shotgun verwacht, maar is wel snel klaar voor gebruik. Iedere keer dat je de onderkant naar achter trekt schiet er een forse dart weg. Een voordeel is bovendien dat de Mega Barrel Extension ook de loop van je normale geweer verlengt, waardoor de darts nog verder schieten.

nerf-modulus-tri-strike

Raket

Boven op de Nerf Modulus Tri-Strike blaster plaats je een kleine module, de Missile Launcher, die met een draadje verbonden is met het schouderdeel. Nu wordt het echt tricky. En een beetje verwarrend. Ikzelf nam tenminste aan dat die grote, raketvormige darts ontzettend ver zouden kunnen schieten. Jammer genoeg is dat niet zo. Ook vanwege de manier van afschieten. Je moet het schouderdeel namelijk induwen. In de praktijk komt het erop neer dat je het geweer tegen je schouder laat rusten en het hele geweer naar achter trekt. Flink wat kracht, maar weinig snelheid. Zo’n beetje hetzelfde verhaal met de raket. Die komt die niet ver! Je kunt de missile launcher en de Missile Launcher schoudersteun ook los van elkaar gebruiken. Wat is jouw favoriete combi? Suggesties hiervoor zijn welkom!

Conclusie over Nerf Modulus Tri-Strike blaster

Een fors geweer, maar wel met alle functies die je wilt in een blaster. Snel, ver, krachtig. En je kunt hem helemaal naar smaak aanpassen. Awesome!
Door: CooleSuggesties
Waardering: Nerf Modulus Tri-Strike blaster krijgt 4.5 van de 5 punten.

Informatie

Modulus Tri-Strike blaster, Nerf
Prijs: 85 euro.

Speelgoed koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Hanane Rebha avatar

  Ze blijven het bij mij geweldig vinden, maar is natuurlijk niet alleen voor jongens ook voor meisjes. In ieder geval wel bij mij.

 2. Femke avatar
  Femke

  Hoeveel kracht moet je bij deze zetten? Hier al een schuur vol nerf geweren maar sommige laden zwaarder dan anderen…

  1. Dennis van Houts avatar

   Niet heel veel. Het scheelt dat het laadmechaniek van de normale pijltjes met hendeltjes werkt, die je naar je toetrekt terwijl je het geweer vasthoud. De grotere pijlen vuur je met een trekbeweging (als in een shotgun) af. Hoe harder je dat doet, hoe verder ze wegschieten. De raket-pijl is wel een verhaal apart. gekoppeld aan het geweer is dat best lastig om af te vuren, vind ik zelf, maar als je hem loskoppelt en apart gebruikt werkt hij wel weer fijner. Maar let wel: het is een fors geweer, dat al een behoorlijk gewicht heeft!

 3. Diana van Os avatar

  Cool !! Mijn zoon is grote fan van Nerf .

 4. Viv Schobben avatar

  Tjemig die prijs….dat is me nogal wat!

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.