logo-liggend-wit-donkerblauw

Gamenieuws: Pac-Man Museum+


Pac-Man Museum+ is een compilatie van veertien van de beste titels uit de Pac-Man-serie, variërend van de originele doolhofgames tot puzzelspellen en platformers. Pac-Man Museum+ komt op 27 mei 2022 naar Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc (ondersteunt Xbox Play Anywhere), terwijl de game ook compatibel zal zijn met PlayStation 5 en Xbox Series X|S en vanaf deze datum speelbaar zal zijn met Xbox Game Pass.

Games koop je online bij:

Bekijk de arcade trailer van Pac-Man Museum+

Eigen unieke arcadehal

Spelers kunnen aanpassingen vrijspelen voor de speelhal in de game door meer te spelen, missies te voltooien in elk van de veertien titels en munten te verdienen en te gebruiken. Ze zullen in staat zijn om arcadekasten, decoraties, achtergronden en meer te krijgen om hun eigen unieke arcade te creëren, waar ook een jukebox beschikbaar is voor hun persoonlijke muzikale touch.

Launch-bonus en meer uitdaging

Naast het aanpassen van de arcadehal, kunnen spelers ook een Launch-bonus krijgen die vijf figuren bevat die in hun virtuele arcadehal kunnen worden getoond. Tot slot kunnen spelers online meedoen aan de verschillende wereldwijde leaderboards om scores te vergelijken voor een uitdagendere ervaring.

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.