logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Paashaasjes zoeken met je smartphone


Fectar heeft een Augmented Reality spelletje gemaakt voor kinderen voor de paasdagen. Met een smartphone loop je rond in een 3D wereld en kun je op zoek gaan naar de kleine paashaasjes in het magische paasdorp. Dit spelletje kun je spelen in de Fectar app, die je gratis kunt downloaden in de app stores van Android en iOS.

Op avontuur in de 3D wereld

Nu kinderen thuis zitten, kan het soms wel erg saai worden. En zeker met Pasen. Met de app van Fectar kunnen kinderen nu van alles bekijken. Je plaatst de virtuele 3D presentatie bij je in de huiskamer of in je achtertuin. En dan ga je op zoek naar de kleine paashaasjes. In de app zitten daarnaast ook 3D werelden met dinosaurussen, auto’s, filmsets en nog veel meer zaken die je kunt bekijken in Augmented Reality, gewoon met je smartphone.

Waarom deze game?

Fectar is een Nederlandse startup. De oprichters hebben zelf allemaal jonge kinderen en iedereen werkt momenteel vanuit huis. Dan wil je zelf ook iets voor je kinderen kunnen maken wat ze leuk vinden om te gebruiken. Met de gratis app kan iedereen tijdens Pasen op avontuur in een 3D wereld.

Gratis downloaden in de app stores

Als je in de app stores zoekt naar ‘fectar’, dan vind je gelijk de app. Of ga naar www.fectar.com/download-fectar.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.