logo-liggend-wit-donkerblauw

Over motorcoureur Valentino Rossi: Fastest, Universal Pictures


Na de release van ‘Senna’ voor autosport liefhebbers, verwent Universal Pictures op 13 juni motorsportfans met ‘Fastest’: een ware adrenaline kick op DVD over de legendarische Valentino Rossi en de MotoGP. De film wordt ingesproken door acteur en motorfan Ewan McGregor.

In ‘Fastest’ wordt de spanning van het MotoGP wereldkampioenschap perfect vastgelegd en draait om een cruciaal moment in de motorsport. De legendarische Valentino Rossi jaagt op zijn tiende wereldtitel. Hij staat voor de zwaarste uitdaging in zijn carrière. We zien zijn afgrijselijke, verpletterende horrorcrash tijdens de Italiaanse Grand Prix in Mugello en zijn ongelofelijke comeback in Duitsland, slechts 41 dagen na het ongeluk waarbij hij zijn been op twee plaatsen brak.

En altijd draait het om de vraag die elke coureur, zelfs de grootste aller tijden, steeds weer moet beantwoorden: wie is er nu echt de snelste?

‘Fastest’ is het vervolg op ‘Faster’, de internationale sensatie voor petrolheads en is in 2010 en 2011 op verschillende plaatsen ter wereld opgenomen. Na het succes van ‘Faster’ en ’the Doctor, the Tornado and the Kentucky Kid’ maakte filmmaker Mark Neale met ‘Fastest’ zijn derde film over de MotoGP.

Ben je klaar voor de spannende en bloedstollende wereld van het MotoGP-wereldkampioenschap dat in topsnelheid aan je voorbij raast?

Zie ook: http://fastestthemovie.com/

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.