logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Streaming: Outer Range, een adembenemende western

Met de onthulling van de officiële teaser trailer kondigt Prime Video de nieuwe serie Outer Range aan die op 15 april in première gaat. In de serie wordt hoofdrol gespeeld door de Oscar-genomineerde Josh Brolin. Het eerste seizoen van de filmische Original serie zal bestaan uit acht afleveringen, waarvan vanaf vrijdag 15 april elke week twee afleveringen in première gaan en is exclusief op Prime Video in meer dan 240 landen te zien.

streaming-banner-prime-video

Bekijk hier de trailer

https://www.youtube.com/watch?v=3MzAFrTEWSQ

Over Outer Range

Outer Range draait om Royal Abbott (Josh Brolin), een rancher die vecht voor zijn land en familie, wanneer hij een ondoorgrondelijk mysterie ontdekt aan de rand van Wyoming’s wildernis. Een spannende Western familiesaga met een vleugje wrange humor en bovennatuurlijk mysterie, Outer Range onderzoekt hoe we worstelen met het onbekende.

Aan het begin van de serie zijn de Abbotts bezig met de verdwijning van schoondochter Rebecca. Ze worden nog verder op de rand van de afgrond geduwd wanneer de Tillersons (de opzichtige eigenaars van de naburige op winst beluste ranch) hun land willen inpikken. Een vroegtijdige dood in de gemeenschap zet een keten van spannende gebeurtenissen in gang, en schijnbaar kleine stad en grond gerelateerde problemen komen tot een hoogtepunt met de komst van een mysterieuze zwarte leegte in de westelijke weide van de Abbotts. Royal vecht om zijn familie te beschermen en door zijn ogen zien we hoe de tijd geheimen uit het verleden en verontrustende mysteries bevat.

Cast van Outer Range

Outer Range heeft in de hoofdrol, de voor een Oscar-genomineerde, Josh Brolin (Milk) en heeft een ensemblecast van bekroond en baanbrekend talent. Hieronder de cast van Outer Range op een rij

 • Josh Brolin (Milk)
 • Imogen Poots (I Know This Much is True)
 • Lili Taylor (Perry Mason)
 • Tamara Podemski (Four Sheets to the Wind)
 • Lewis Pullman (Top Gun: Maverick)
 • Tom Pelphrey (Ozark)
 • Noah Reid (Schitt’s Creek)
 • Shaun Sipos (Krypton)
 • Isabel Arraiza (The Little Things)
 • Olive Abercrombie (The Haunting of Hill House)
 • Will Patton (Yellowstone)

Over de makers

Outer Range komt van bedenker en uitvoerend producent Brian Watkins, met uitvoerende producenten Zev Borow, Heather Rae, Josh Brolin, Robin Sweet, Lawrence Trilling, Amy Seimetz, Tony Krantz, en Plan B. Uitvoerende producenten voor Plan B Entertainment zijn Dede Gardner, Jeremy Kleiner, en Brad Pitt.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.