logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Lentekriebels worden outdoorkriebels! 4 outdoor dining trends

Aaah, de lente! We kunnen ons favoriete seizoen al bijna ruiken. Bye bye dikke jas en dichtgeknoopte sjaal, so long, farewell korte dagen en lange nachten, auf wiedersehen grijsgrauw landschap. We maken ons op voor de eerste zonnestralen in een frisgroene tuin, liefst bij een gezellige barbecue of romantische picknick. Leg het flesje rosé en/of de biertjes maar al koud, want Barbecook en Point-Virgule bepalen de outdoor dining trends. Begint het al te kriebelen?

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt


Al Fresco-dining

Van low- & slow-smokers tot pizza-ovens en vuurkorven. Iedereen verzamelt dit outdoorseizoen rond de lichtpunten in de tuin. Al Fresco-dining en -cooking brengt vrienden en familie samen bij een ondergaande zon en open sterrenhemel in een ongedwongen en feestelijke stemming. Zo verhuizen we officieel van de keuken naar de tuin als het nieuwe hart van de woning. Barbecook barbecues zoals de Spring, Stella en de Siesta worden in combinatie met de Buddy het uitgeruste fornuis van de tuin, met hun extra bergruimte en een keukenoppervlak.


Extreme diner parties & Elevated picknicks

En of het wat meer mag zijn: meer luxe én meer tuinfeestjes! We snakken na opnieuw een lange winter naar een beetje outdoorluxe en extravagantie. Daarom tillen we de apero’s en etentjes een level hoger, want iedere gelegenheid grijpen we om ‘all out’ te gaan. Breek-de-week, een niet-verjaardagsfeest, avondje met vrienden… Iedere reden is er eentje (te weinig) om uitgebreid in de buitenlucht te tafelen. Niets of niemand ontsnapt aan meerdere sessies ‘tablescaping’ met Point-Virgule’s PLA servies en de matching barbecues van Barbecook. Ga voor een fancy picknick met de Joya-tafelbarbecue of een tuinfeestje met partytafel en barbecue Edson.


Soul Eating

Het wordt een zomer waar we volop van gaan genieten, dat staat vast. We nemen terug de tijd om te beseffen wat goed is en wat gelukkig maakt. ‘Good food, good mood’ is niet voor niets een spreuk die voor velen geldt. Met de trend Soul Eating schenken we onze volle aandacht aan het kopen, klaarmaken, serveren en consumeren van al wat lekker en goed is. We gaan voor ‘Food for your mind, body and gut’, met bijvoorbeeld een duurzame tafeldekking. Denk maar aan PLA-servies van Point-Virgule. Barbecook tipt meteen ook een gezond receptje waar je mee aan de slag kan.


4 XXL Bbq-ontbijt

De barbecue is al lang buiten zijn boekje getreden. Het werd de spil van de tuin, daagde je cooking skills meermaals uit en gaat nu zelfs de volledige dag aan de slag. Al van bij het ochtendgloren maak je een atypisch ontbijt op de barbecue klaar. Wie barbecue zegt, denkt aan een uitgebreid buffet, en dat kan ook ’s ochtends. Wat hoort er op jouw barbecue-ontbijt? Verloren brood op de grill, shakshuka, gegrild fruit, crumble… Geniet van waar jij zin in hebt!

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.