Ouderwets wordt nieuwerwets: koffie zetten zonder techniek

Herontdek koffie in zijn puurste vorm zonder technische hoogstandjes, koffiepads of capsules. De klassieke filterkoffie is terug! “Pour-Over Coffee” is het in Amerika helemaal en deze trend is inmiddels ook naar Europa overgewaaid. Koziol speelde hier op in met de UNPLUGGED koffiemaker en won hiermee recent de prestigieuze reddot design award 2012. Geen stekker, geen ingewikkelde techniek maar een hippe oplossing! Met de UNPLUGGED koffiezetter, een koffiefilter en gemalen koffie zet je in een handomdraai een heerlijk ouderwets kopje vers opgegoten koffie.

Tip! Geef je koffie een bijzonder tintje en doe je favoriete specerij (bijv. kaneelstokje, steranijs of vanille) bij de koffie in het filter. UNPLUGGED is verkrijgbaar in vier eigentijdse kleuren en kost € 29,95.

Verkrijgbaar via www.cookandco.nl (webshop) en bij de 26 kookwinkels van Cook&Co (voor adressen kijk op de website of bel 0416-675 270).

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.