logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Ouderwets wordt nieuwerwets: koffie zetten zonder techniek

Herontdek koffie in zijn puurste vorm zonder technische hoogstandjes, koffiepads of capsules. De klassieke filterkoffie is terug! “Pour-Over Coffee” is het in Amerika helemaal en deze trend is inmiddels ook naar Europa overgewaaid. Koziol speelde hier op in met de UNPLUGGED koffiemaker en won hiermee recent de prestigieuze reddot design award 2012. Geen stekker, geen ingewikkelde techniek maar een hippe oplossing! Met de UNPLUGGED koffiezetter, een koffiefilter en gemalen koffie zet je in een handomdraai een heerlijk ouderwets kopje vers opgegoten koffie.

Tip! Geef je koffie een bijzonder tintje en doe je favoriete specerij (bijv. kaneelstokje, steranijs of vanille) bij de koffie in het filter. UNPLUGGED is verkrijgbaar in vier eigentijdse kleuren en kost € 29,95.

Verkrijgbaar via www.cookandco.nl (webshop) en bij de 26 kookwinkels van Cook&Co (voor adressen kijk op de website of bel 0416-675 270).

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.