logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Osmo Action 4, de camera om avonturen vast te leggen in verbluffende helderheid


Zoek je een nieuwe actioncam? Kijk dan eens naar de Osmo Action 4 van DJI. Deze is ontworpen als ultieme reisgenoot voor avonturiers en zet een nieuwe standaard in het vastleggen en delen van avontuurlijke momenten. Zo biedt hij een hoge beeldkwaliteit, flexibiliteit en belooft DJI uitstekende prestaties bij weinig licht.

De Osmo Action 4 is het bewijs van onze toewijding aan hoogwaardige beeldkwaliteit, betrouwbaarheid en gebruikersgericht ontwerp. We zijn benieuwd hoe onze gebruikers de kracht van deze buitengewone camera zullen gebruiken om adembenemende content te creëren, hun grenzen te verleggen en anderen te inspireren om hun eigen reizen te maken.

Paul Pan, Senior Product Line Manager DJI

Ongekende beeldkwaliteit en kleurprestaties

Osmo Action 4 combineert een indrukwekkende beeldkwaliteit met ongeëvenaarde cameraflexibiliteit. Uitgerust met een 1/1.3 beeldsensor, f/2.8 diafragma en 2.4μm-equivalent pixelgrootte kan hij 4K/120fps opnemen en biedt hij een 155° kijkhoek, zodat opnamen met uitzonderlijke details mogelijk zijn, zelfs bij weinig licht. Met functies zoals 360° HorizonSteady stabilisatie, waaronder RockSteady 3.0/3.0+ voor First Person View (FPV) opnamen en HorizonBalancing /HorizonSteady voor horizontale opnamen, zorgt de Osmo Action 4 voor stabiele beelden van hoge kwaliteit in verschillende sportieve en niet-sportieve scenario’s. De 10-bit D-Log M-kleurmodus biedt meer dan één miljard kleuren en een groter dynamisch bereik, wat veel mogelijkheden biedt voor nabewerking. De geavanceerde kleurtemperatuursensor zorgt voor natuurgetrouwe tinten bij het filmen buiten, binnen of onderwater, waardoor levendige kleuren rechtstreeks uit de camera naar voren komen.

Een robuuste batterij voor extreme opnames

De Osmo Action 4 batterij staat altijd klaar voor actie. Met de lange batterijduur kan er meer dan 2,5 uur worden gefilmd zonder een moment te missen, waardoor alle belangrijke momenten worden vastgelegd. Wanneer het tijd is om op te laden, zorgt de snellaadfunctie ervoor dat er weer snel gefilmd kan worden. Het duurt slechts 18 minuten om de batterij tot 80% op te laden. Daarnaast is de batterij van Osmo Action 4 gebouwd om bestand te zijn tegen lage temperaturen, dankzij een vriesbestendig ontwerp. Met maximaal 150 minuten opnametijd bij temperaturen zo laag als -20°C (-4°F), kunnen gebruikers vol vertrouwen aan avonturen beginnen zonder zich zorgen te maken over de prestaties van de batterij.

Gemakkelijk opnemen met veelzijdige functies.

De Osmo Action 4 biedt een scala aan gebruiksvriendelijke functies die zijn ontworpen om de filmervaring te verbeteren. Met zijn magnetisch snelontwerp kan er snel worden gewisseld tussen opstellingen om elk moment vast te leggen. De verticale opnamemogelijkheid, mogelijk gemaakt door het horizontaal-verticale beschermframe, stelt gebruikers in staat om moeiteloos verticale beelden vast te leggen zonder bijsnijden of kwaliteitsverlies. Dankzij de dubbele water- en vlekbestendige touchscreens is het aanpassen van parameters tijdens selfies, het wisselen van modi of het afspelen van video’s geen worsteling meer met de camera. Osmo Action 4 biedt aanpasbare modi en een Quick Switch-knop voor naadloze overgangen tussen opnamemodi. Functies zoals SnapShot zorgen ervoor dat memorabel moment nooit worden gemist en vaak gebruikte instellingen gemakkelijk op te slaan en te gebruiken zijn. Daarnaast is de Osmo Action 4 zo ontworpen dat het zonder een hoesje dieptes tot 18 meter kan weerstaan, waardoor vol vertrouwen gedoken kan worden en zelfs met natte handen moeiteloos bediend kan worden

Verbeterde opnamemogelijkheden voor naadloze broadcasts

De Osmo Action 4 biedt uitgebreide opnameopties en levert een complete oplossing voor het vastleggen van audio in verschillende omgevingen. Met de ingebouwde microfoons biedt stereo-opname een meeslepende ervaring met helder en duidelijk geluid. Externe verbindingen ondersteunen uitgebreide opnameopties. Het heeft drie microfoons en geavanceerde software voor het verminderen van windruis, waardoor opnames met verbeterde audiokwaliteit mogelijk zijn, zelfs in winderige of snelbewegende situaties. Dankzij de Wi-Fi-functie voor livestreaming kan eenvoudig verbinden worden gemaakt kijkers via Wi-Fi of telefoon hotsposts. Gebruik een externe stroomvoorziening om je actiecamera opgeladen te houden tijdens langere streams voor een ononderbroken broadcast.

Specificaties DJI Osmo Action 4 

 • SnapShot knop & Quick Switch knop biedt directe opname en onmiddellijke moduswisseling
 • Snel schakelen tussen vijf aangepaste modi stelt gebruikers in staat om hun veelgebruikte aangepaste instellingen op te slaan en tussen modi te wisselen met de Quick Switch-knop en spraakaanwijzingen.
 • Voice Prompt informeert gebruikers over de huidige modi zonder de camera te hoeven ontkoppelen. 
 • Voice Control herkent spraakopdrachten met een hoge nauwkeurigheid, waardoor deze bediend kan worden wanneer de handen bezig zijn.
 • Verbeterde InvisiStick herkent en verbergt de selfiestick digitaal, waardoor deze uit uw opnamen wordt geëlimineerd in een breder scala aan scenario’s.
 • Digital Zoom van 2x kan tijdens het opnemen worden aangepast voor een betere beeldcompositie.
 • DJI Mic compatibiliteit via de Type-C-poort en externe microfoons via 3,5 mm naar Type-C-kabel.

AI-bewerking met de LightCut-app

De LightCut-app maakt naadloos draadloos verbinding met de Action 4 via Wi-Fi, waardoor voorbeelden snel bekeken en automatisch bewerkt kunnen worden zonder dat beelden van de camera hoeven worden overgezet. 

De app biedt een live feed van de camera en geeft toegang tot verschillende verhaaltemplates en bewerkingstools binnen de app. LightCut kan thema’s in het beeldmateriaal herkennen, een ideale opnamevolgorde aanbevelen en inhoud automatisch bewerken met slechts één tik, waardoor je moeiteloos fantastische 4K/60fps-video’s kunt maken. Het kan op intelligente wijze exclusieve templates matchen met verschillende gebruiksscenario’s, waaronder fietsen, duiken, surfen, skiën/snowboarden, kamperen, vloggen, reizen en meer.

Speciale accessoires.

Osmo Action 4 staat klaar om elk avontuur aan te gaan en elk moment vast te leggen. Verbeter de filmervaring met een reeks speciale accessoires die zijn ontworpen om het potentieel van deze actiecamera te maximaliseren, waaronder:

 • Osmo Action Chest Strap Mount
 • Osmo Action Helmet Chin Mount
 • Osmo Action 60m Waterproof Case
 • DJI Floating Handle
 • Osmo Action Adhesive Base Kit
 • Osmo Action Bike Seat Rail Mount
 • Osmo Action Mini Handlebar Mount
 • Osmo Action 360° Wrist Strap
 • Osmo Action GPS Bluetooth Remote Controller
 • Osmo Action Mini Extension Rod
 • Osmo Backpack Strap Mount
 • Osmo Action Multifunctional Battery Case
 • Osmo Action Hanging Neck Mount

Prijs en beschikbaarheid

De Osmo Action 4 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor 529 euro op store.dji.com en bij de meeste geautoriseerde detailhandelspartners in verschillende configuraties. De Osmo Action 4 Standard Combo heeft een verkoopprijs van 429 EUR en omvat de Osmo Action 4, één Osmo Action Extreme Battery, de Osmo Action Horizontal-Vertical Protective Frame, de Osmo Action Quick-Release Adapter Mount, de Osmo Action Curved Adhesive Base, een Osmo Locking Screw, een Type-C naar Type-C PD-kabel, een Osmo Action Lens Hood en een Osmo Action Anti-Slip Pad.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.