logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Waarom vrouwen van LELO houden


Historisch gezien was het vrouwelijke orgasme niet echt interessant in tegenstelling tot het mannelijk orgasme. Er is in het verleden dan ook maar weinig onderzoek naar gedaan. LELO heeft daar ter ere van 31 juli, Orgasmedag, verandering in gebracht. Na veel onderzoek presenteren zij de resultaten.

Uit de resultaten van het onderzoek komt naar voren dat vrouwelijke orgasmes veel langer en intenser kunnen! Tijdens het onderzoek bleek dat vrouwen maar liefst vijf of zes orgasmes kunnen krijgen in één minuut. In tegenstelling tot de meeste mannen, die gemiddeld een uur nodig hebben om nog een orgasme te kunnen krijgen. Het blijft oneerlijk verdeeld in de wereld…

Solo

Het is niet voor iedereen makkelijk om een orgasme te krijgen, laat staan meerdere, dus LELO geeft graag tips en tricks zodat iedereen kan genieten van intense momenten. Om dit voor elkaar te krijgen is het ontdekken van iemands lichaam belangrijk en natuurlijk kunnen de speeltjes je hierbij helpen. Voor sommige vrouwen kost het nu eenmaal tijd en energie om het hogere doel te bereiken maar onze tip is; probeer het eerst solo. Uit het onderzoek blijkt namelijk dat tijdens die momenten er vaker meerdere orgasmes behaald kunnen worden. Dit heeft te maken met het feit dat de omstandigheden beter zijn tijdens de solo seks, zoals de positie, de hoeveelheid druk, de mood en je volledig ontspannen voelen. Daarnaast is de vrouw tijdens solo seks meer gericht op het krijgen van een orgasme en ligt de focus puur bij haarzelf in plaats van bij haar partner. De ontdekkingstocht kan beginnen. Aan de slag met bijvoorbeeld de SONA en maak van 31 juli een “Self Love” dag!

De feiten

Als ode aan de vrouw en de geweldige orgasmes die vrouwen kunnen krijgen hierbij een aantal interessante feitjes, speciaal voor onze vrouwelijke lezers geschreven door LELO!  

 1. 40-60% van de vrouwen masturberen, ten opzichte van 95-99% van hun mannelijke tegenhangers.
  Dames, onze alarmbellen gaan af! Het is 2019 en echt de hoogste tijd om aan de slag te gaan! Niemand kan jou naar hogere sferen brengen als jij jezelf niet eens genot kan geven. Het is tijd om deze uitkomsten te verhogen.
 2. Slechts 18% van de vrouwen kan een orgasme krijgen tijdens penetratie. 
  Er zijn vele manieren om een orgasme te krijgen en het clitoris-orgasme is de meest populaire. Investeer in een spiegel, een leuke stijlvolle sekstoy, ontspan en start met het houden van jezelf en wie weet waar het jou brengt.
 3. 50% van de vrouwen bereiken alleen meerdere orgasmes tijdens solo-play.
  Helaas Dames! Het kost veel tijd en oefening om in sync te zijn met je partner, laat staan het bereiken van meerdere orgasmes tijdens de seks. Let’s talk about sex, blijft nog altijd een wondermiddel.
 4. Voordelen van masturberen:
  Dit is de veiligste vorm van seks voor vrouwen (geen zwangerschap, SOA of angsten), het verlicht stress, verbetert het zelfbeeld, de slaap en het gevoel van eigenwaarde. Daarnaast verlicht het menstruatiekrampen en worden de spieren in het bekkengebied verbeterd.

Hebben we je genoeg feiten opgesomd om meer te gaan genieten?? We hopen het! Dus volgende keer dat iemand je vraagt of je bent gekomen, kun je hopelijk (gekruiste vingers) antwoorden met: “je kan beter vragen hoeveel keer?”

Ga voor meer informatie naar: www.lelo.com

Ga direct naar LELO Sona Cruise op BOL.com.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.