logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Organiseer het perfecte feest met My Own Design Shop


my own designshop (2)

De beste huisfeestjes, exclusieve diners of dat waanzinnige vrijgezellenfeest waar iedereen nog máánden over napraat. Het gezelschap zorgt natuurlijk voor het overgrote deel van de feestvreugde, toch zit een aanzienlijk deel hem vaak in de finesses van de organisatie. Een briljant ontworpen uitnodiging voor dat gezellige etentje met vrienden, óf de perfect vormgegeven menukaart die gepresenteerd staat wanneer je aan tafel schuift. It’s a Pinterest picture already!

Voorheen was er geen ontkomen aan het inschakelen van een designer voor deze artikelen. Het online opmaakprogramma ‘My Own Design Shop’ maakt online ontwerpen nu voor iedereen toegankelijk. Op dit nieuwe ontwerp platform kun je op eigen niveau aan de slag met professioneel ontwerp voor uitnodigingen, menukaarten, personal branded wijnflessen, fraai vormgegeven posters en andere creatieve uitingen.

my own designshopCharming table setting!

Met het nieuwe online programma ‘My Own Design Shop’ ga je creatief aan de slag met ludieke materialen om de meest perfecte feestjes te organiseren. Importeer foto’s, maak je eigen beeldmerkjes en zorg zo voor een unieke uitstraling van ieder feestje. Diner with friends op de planning? Zorg dan dit jaar voor een super leuke styling. Doe ideeën op via Pinterest en voer ze zelf uit! Van mooie uitnodiging tot unieke servetten, of wijnflessen met etiketten die verwijzen naar de vriendschap van de aanwezigen. Let’s celebrate!

Home design

Wie zich heeft geregistreerd via www.myowndesignshop.nl kan het programma gratis uitproberen. Aan het gebruik zijn geen abonnementskosten verbonden, afrekening vindt dan ook per product plaats. Pas als er opdracht wordt gegeven voor een ontwerp waar de gebruiker geheel tevreden mee is, dan worden er bescheiden kosten in rekening gebracht. Nóg gemakkelijker: je bestelt al het drukwerk ook meteen via deze site & you’re ready for the party!

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.