logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Oppepper voor je gras: zo krijg je een supergroen gazon


zomergazon 10cm

Grasspecialist Pokon introduceert Supergroen Gazonmest: een nieuwe alles-in-een voeding voor als het gazon tijdens de zomermaanden regelmatig wordt gemaaid. Slechts één of hooguit twee strooibeurten zijn voldoende om het gazon van groeikracht te voorzien en een natuurlijk groene kleur te geven. Een gezond en groen tapijt krijg je deze zomer dus… supervlug!

Gezond en gemak

Gras wordt gemaaid van april tot en met september. De hergroei kost het gazon veel energie. Vandaar dat het gras behoefte heeft aan voeding. De nieuwe Supergroen Gazonmest van Pokon bevat een uitgebalanceerde mix van essentiële voedingstoffen op basis van organische grondstoffen. Zo bevat de gazonmest stikstof voor de groei maar ook extra magnesium, algen en ijzer. Hierdoor krijgt het gazon die mooie en volle kleur groen. Behalve een fraai uiterlijk levert een goed gevoed gazon veel gemak op: het gras heeft meer weerstand tegen droogte en geeft mos en onkruid minder kans.

Gebruik

De Supergroen Gazonmestkorrels bevatten voeding voor drie maanden en daarom hoef je slechts één of hooguit tweemaal te strooien. Door de langdurige werking komen de voedingsstoffen geleidelijk vrij. Hierdoor zal het gazon gedurende lange tijd gelijkmatig groeien en er gezond uitzien. Strooi de voeding nadat je het gras de eerste keer hebt gemaaid. Het slimst is om het gazon net voor een regenbui te voeden. Als het binnen 24 uur niet regent, besproei dan zelf het gazon.

Pokon Supergroen Gazonmest is verkrijgbaar vanaf € 14,95 (5 kg voor 50 m2) bij tuincentra. Kijk voor meer informatie op www.pokon.nl.

Je barbecuebenodigdheden koop je snel online via:
CoolBlue | BOL.com

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.