logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Filmnieuws: Operation Fortune: Ruse de Guerre

In ‘Operation Fortune: Ruse de Guerre’ slaan superduo Guy Ritchie en Jason Statham voor de vijfde keer de handen in elkaar (‘Two Smoking Barrels’, ‘Snatch’, ‘Revolver’ en meest recent ‘Cash Truck’). In de langverwachte actiefilm zien we Jason Statham als MI6-agent Orson Fortune. Hij en zijn team rekruteren een van de grootste Hollywoodsterren om hen te helpen met een undercover missie.

De film zal vanaf 12 januari 2023 te zien zijn in de Nederlandse bioscoop.

Bekijk de trailer van Operation Furtune: Ruse de Guerre

Over Operation Furtune: Ruse de Guerre

Internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6 agent Orson Fortune om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen. Samen met CIA agent Sarah Fidel en Hollywoodster Danny Francesco, zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds om een ramp te zien voorkomen.

Cast

  • MI6 agent Orson Fortune – Jason Statham
  • CIA agent Sarah Fidel – Aubrey Plaza
  • Hollywoodster Danny Francesco – Josh Hartnett
  • wapenhandelaar Greg Simmonds – Hugh Grant

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.