logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Op vakantie? Suggesties voor onderweg


Hebben jullie deze zomer een vakantie gepland? Hoe moet je de kids vermaken op die lange reis naar het zuiden van Frankrijk of een andere zonnige bestemming? Naast alle spelletjes die je in de auto kunt doen biedt een Nintendo 2DS of Nintendo 3DS XL de oplossing! Deze draagbare spelcomputers en ruime keuze aan spellen zijn ideaal om je kids urenlang zoet te houden tijdens de lange autotocht of in het vliegtuig. Denk eens terug aan de geweldige tijd die je wellicht zelf hebt ervaren met je Game Boy…Een paar suggesties:

kirbyKirby: Triple Deluxe

In Kirby: Triple Deluxe ga je als ’s werelds leukste roze bal op reis door verschillende levels, waarin je voorwerpen verzamelt, vijanden verslaat en aan het einde van elk level tegen eindbazen vecht. Kirby kan met zijn speciale kracht vijanden opzuigen en tijdelijk hun krachten gebruiken. Hij heeft de keuze uit 21 klassieke krachten en er is ook een zeldzame Hypernova-kracht. Pas op voor obstakels en vijanden die vanaf de achtergrond aanvallen. Sommige hindernissen zijn zelfs te trotseren door de Nintendo 3DS XL of de Nintendo 2DS te kantelen!

nintendogsNintendogs+cats

Altijd al je eigen pluizige puppy of kitten gewild? Dan is dit je kans! nintendogs+cats draait om het verzorgen en spelen met je eigen jonge puppies en kittens. De levensechte beelden en realistische reacties van de beestjes maken het allemaal net echt, je schattige puppy lijkt echt tot leven te komen in de palm van je hand. Als je je naar hem toebuigt, komt hij je vrolijk begroeten met een lik op je gezicht! Dankzij de binnenste camera van de Nintendo 3DS XL of Nintendo 2DS  kan je geliefde puppy je nu ook herkennen aan je gezicht, zodat je hondje je altijd vrolijk komt begroeten.

mario kartMario Kart 7

Virtuele coureurs maak je klaar voor de ultieme race-ervaring van Mario Kart 7! In Mario Kart 7 kun je racen met onder andere Metal Mario en Lakitu, de bebrilde Koopa die op een wolk rijdt. Daarnaast kun je ook met je zelfgemaakte Mii™-personages racen. De Fire Flower laat spelers vlammende vuurballen naar andere coureurs gooien, terwijl de Super Leaf een Tanooki-staart aan de achterkant van een kart laat verschijnen waarmee je andere karts en projectielen aan de kant kunt beuken. Elke kart is standaard voorzien van een deltavlieger waarmee je door de lucht kan zweven en een schroefaandrijving waarmee je onderwater wordt voortgestuwd. Ga zeker aan de slag in de meerspelerstand met je broer of zus.

pokemon x en yPokémon X & Y

In Pokémon X & Pokémon Y krijgt je Pokémon-avontuur een compleet nieuwe dimensie. Ga op avontuur in een adembenemende 3D-wereld. Reis af naar de Kalos-regio, een land vol mysterieën, en kies uit drie nieuw ontdekte Pokémon om mee te beginnen. Elke uithoek van de stervormige Kalos-regio komt tot leven, van de bekeide straten van Lumiose City tot de duisterste plekjes in de wildernis. Lumiose City is een bruisende metropolis, van de iconische toren in het centrum tot de drukbezochte winkels… je vindt er genoeg om te ontdekken! Pokémon X en Pokémon Y-websitehttp://www.pokemonxy.com/

CTR_Big_Egg_TS_EAP.inddYoshi’s New Island

Laat Yoshi op de grond stampen, door de lucht zweven en zijn vijanden in eieren veranderen in Yoshi’s New Island, voor de Nintendo 3DS en Nintendo 2DS-systemen.Yoshi’s New Island is vormgegeven in verschillende stijlen die de sprookjesachtige charme van het Yoshi-universum op unieke manieren tot leven wekken. Versla de vele kleine en grote vijanden door ze op te slokken, erop te stampen of ze met eieren te bekogelen. Aan de verschillend gekleurde Yoshi’s de taak om Baby Mario te beschermen en de twee broers weer bij elkaar te brengen.

Games koop je online bij:

Nintendo 3DS XL en Nintendo 2DS

Met Nintendo 3DS XL en Nintendo 2DS kun je waar en wanneer je maar wilt genieten van een spel. Naast het spelen van diverse spellen kun je ook foto’s en video’s maken om unieke momenten vast te leggen. Naast de besturing via een touchscreen, plaatsen ook de gyrosensor en bewegingssensor je midden in de actie. Voeg daar Augmented Reality-mogelijkheden aan toe en je beleeft een hele nieuwe manier van spelen. De Nintendo 3DS XL is verkrijgbaar in de kleuren zilver + zwart, rood + zwart, blauw + zwart, zwart, roze en wit. Het systeem is opklapbaar en biedt de ultieme spelervaring voor onderweg met extra grote schermen! Nintendo 3DS spellen zijn in 3D te spelen, waarbij het 3D niveau naar wens aan te passen is of zelfs geheel uitgeschakeld kan worden. De Nintendo 2DS is verkrijgbaar in drie kleurencombinaties – zwart + blauw,  wit + rood, roze + wit – en is een toegankelijk en gestroomlijnd draagbaar spelsysteem waarop alle spellen voor Nintendo 3DS en Nintendo DS speelbaar zijn in 2D. Dit eenvoudige scherpgeprijsde instapmodel is ideaal voor kinderen.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.