logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Op korte termijn een oppas vinden

Steeds meer mensen zoeken online naar een oppas. Online is het aanbod enorm aan het groeien voor mensen die opzoek zijn naar een oppas. Ben jij zelf ook opzoek naar een oppas en heb je hier niet veel tijd meer voor over? Het is gelukkig mogelijk ook mogelijk om online snel een oppas te vinden.

De zoektocht

Vroeger regelde je een oppas via andere ouders of via advertenties die op een prikbord hingen in supermarkten. Tegenwoordig komt dit bijna niet meer voor. Wel kun je nog via andere ouders in je omgeving een betrouwbare oppas vinden. Op korte termijn kan dit nog weleens lastig zijn, omdat de kans bestaat dat de oppas al volgeboekt is. Hiervoor kun je online opzoek gaan. Waarschijnlijk merk je op dat het aanbod zo groot is dat kiezen voor de juiste website nog best lastig is. Ga opzoek naar een oppassite met een oppas die niet ver van je woont. Zo kun je met last minute afspraken sneller en vaker een ja krijgen.

Daarnaast vul je online een formulier in met al je gegevens en wensen. Zo word je gematcht met een oppas die het meest overeenkomst met wat jij zoekt. Je kunt online ook altijd zien wat de beschikbaarheid is en wanneer de eerste afspraak gepland kan worden. Je zult zien dat er online meer mogelijkheden zijn om op korte termijn een oppas te vinden. Vind je het eng om zonder een kennismakingsgesprek direct een afspraak in te plannen? Dan kun je altijd door middel van een videocall een kennismakingsgesprek voeren.

Overige zaken

Nu je een oppas hebt gevonden zijn er andere zaken die geregeld moeten worden. Hoeveel betaal je een oppas? Kan ik een proefperiode invoeren? Wat ik moet doen als ik niet tevreden ben? Hoe weet ik zeker dat alle informatie van de oppas klopt? Dit zijn belangrijke dingen waar je over na moet denken.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.