logo-liggend-wit-donkerblauw

Op avontuur met Marco Polo


marco poloVanaf vandaag is er een geweldig spannende serie te zien op Netflix, het meest bekende streaming televisiekanaal van dit moment. De serie heet Marco Polo, en gaat ook over deze jonge ontdekkingsreiziger. Maar dan natuurlijk in een nieuw jasje. Een jasje vol avontuur en intriges, romantiek en superspannende actiescènes. De trailer ziet er al veelbelovend uit, maar belangrijker is nog: hoe vinden jullie de serie? Laat het hieronder weten! Je kunt Netflix vinden op www.netflix.com. En nu mag je ‘m een maand gratis proberen!

De tien afleveringen van het meeslepende historische drama zijn onder andere in Italië, Kazachstan en in Maleisië opgenomen. De internationale cast van Marco Polo bestaat naast Lorenzo Richelmy uit Benedict Wong (Prometheus), Joan Chen (Twin Peaks), Chin Han (Arrow, The Dark Knight), Zhu Zhu (Cloud Atlas), Olivia Cheng (The Flash, Broken Trail), Claudia Kim (Avengers: Age of Ultron), Mahesh Jadu (Neighbours), Tom Wu (Skyfall), Remy Hii (Treading Water), Uli Latukefu (Devil’s Playground) en Rick Yune (Olympus Has Fallen, The Fast and the Furious).

https://www.youtube.com/watch?v=ZXLSXC6T-JY

De serie is geproduceerd door John Fusco, schrijver van de Academy-Award nominatie Spirit: Stallion of the Cimarron, in samenwerking met Dan Minahan (Homeland en Game of Thrones). De tevens Academy-Award genomineerde regisseurs Joachim Rønning en Espen Sandberg (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) hebben de eerste twee uur geregisseerd en zijn daarnaast executive producers van de serie. Marco Polo is geproduceerd door Netflix en The Weinstein Company.

Hieronder zie je een geweldige featurette over het trainen voor de vele actiescènes in de films: de acteurs hebben zich werkelijk bloed, zweet en tranen gewerkt om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten!

https://www.youtube.com/watch?v=Ujp_o2q_Bkk

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.