logo-liggend-wit-donkerblauw

Spectaculaire actie- en oorlogsfilm Sisu

Filmdistributeur Just Entertainment brengt op deze zomer de actiefilm ‘Sisu’ naar Nederland. De regie van de film is in handen van Jalmari Helander. In ‘Sisu’ zijn hoofdrollen weggelegd voor Jorma Tommila, Aksel Hennie, Jack Doolan en Mimosa Willamo en komt uit de studio van ‘John Wick’. De film draait om de ‘onsterfelijke’ Aatami die koste wat het kost zijn bezit tegen de nazi’s wil beschermen.

Het verhaal van Sisu

Tijdens de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog stuit de afgezonderde goudzoeker en ex-commando Aatami op een grote vondst in het noorden van Finland. Wanneer de legendarische ex-soldaat zijn goud naar een verderop gelegen stad probeert te brengen, stelen overgebleven nazi’s onder leiding van een meedogenloze SS-officier zijn buit. In de strijd om zijn vondst terug te krijgen, komen er onbegrensde krachten los in Aatami. Niets is te veel.

Bekijk de trailer van Sisu

Cast

  • Jorma Tommila als Aatami Korpi
  • Aksel Hennie als Bruno Helldorf
  • Jack Doolan als Wolf
  • Mimosa Willamo als Aino
  • Onni Tommila als Schütze

Sisu is een Fins begrip dat staat voor een ijzeren wil om een bepaalde, vaak langdurige taak te voltooien. De film is vanaf 7 september te zien in de Nederlandse bioscoop.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.