logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Onze vakantiesuggesties op Netflix

banner netflix

Wohoo! De zomer staat voor de deur, en dat betekent: zomervakantie! Zes weken geen school, geen verplichtingen en misschien zelfs wel ontzettend slecht weer. Je wéét het niet. Dus kun je maar beter goed voorbereid aan die eindeloos lange periode beginnen. Met een lijstje films die je kunt kijken op Netflix, bijvoorbeeld! Films kijken is een geweldige manier om de tijd door te brengen. En met deze toppers kan je vakantie niet stuk!

Ferris Buellers day off

Onze absolute nummer 1, een echte must-see. Ferris is een hopeloze spijbelaar. Op een dat goed hij net of hij ziek is, om samen met zijn vrienden een onvergetelijke dag tegemoet te gaan. Maar hoewel Ferris wel weet hoe hij een onvergetelijke dag moet hebben, brengt hem dat ook weer in de nodige problemen…

Adventureland

Vakantietijd is natuurlijk dé tijd om er op uit te gaan. Waar voor ons Amerika als een soort ultieme vakantie bekend staat, is dat in Amerika precies andersom. Helaas heeft James Brennan te weinig geld om met zijn vrienden mee op vakantie te gaan naar Europa. Met tegenzin accepteert hij een baantje in een lokaal pretpark en heeft daar de zomer van zijn leven!

Surf’s up

Deze animatiefilm is een geweldige parodie op natuurdocumentaires en is zelfs genomineerd voor een Oscar! Hij laat je de wereld achter het wereldkampioenschap surfen zien, voor pinguins. Daar zie je de uitvinders van het surfen was echt aan het werk!

Puss in boots

’s Werelds meest legendarische zwaardvechter, Puss in Boots, komt volop in actie op Netflix. vanaf 15 juli zelfs al in zijn derde seizoen! Seizoen 3 gaat verder waar de epische cliffhanger van het vorig seizoen is gebleven: Puss moet van teen-tot-teen vechten tegen de kwade Bloodwolf. Puss komt face-to-face te staan met Feejee en de keizer van de Meermensen, leidt een leger van skeletten en neemt het vliegende piratenschip over omdat hij wordt bekroond tot kapitein…

Voltron

In deze nieuwe versie van Voltron beschermen vijf antihelden en hun vliegende robotleeuwen het universum van het kwade. Een stoere serie dus, vol techniek, een vleugje magie en flink wat strijd. Zeker de moeite waard om te kijken!

School of Rock

Hoewel je natuurlijk niet wil denken aan het-woord-dat-niet-genoemd-mag-worden, is School of Rock echt wel een te gekke plek om les te krijgen! Hierin krijgt muzikant Dewey Finn een baantje als invalleerkracht. In plaats van zich te houden aan de lesstof leert hij de kinderen de fijne kneepjes van rock en roll. Te gek!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.