logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Onze cartoonsuggesties van mei op Cartoon Network

we bare bearsWAT BEREN LEREN

VANAF 8 MEI – Doordeweeks om 17:05 uur
NIEUWE AFLEVERINGEN
Broertjes en beste vrienden Grizz, Panda en IJsbeer staan klaar met gloednieuwe avonturen van Wat Beren Leren bij jouw favoriete zender. Bij de Vriendschapsmaand van Cartoon Network maken de beren vanaf maandag 8 mei onder meer mee hoe het is om een flinke griep met verstrekkende gevolgen op te lopen en moet Panda tot het uiterste gaan om een etentje te laten slagen.
De drie berenbroertjes, die wanhopig proberen om te integreren in de hedendaagse beschaving en het sociale stadsleven, ontwikkelen een bijzondere, eigen manier om voedsel te verzamelen, menselijke vrienden te maken en om populair te worden op het internet. De hechte band van de broers uit zich het beste in de manier waarop ze rondlopen: op elkaar gestapeld als een berentoren!
Naast de nieuwe afleveringen trakteert Cartoon Network dinsdag 9 mei op een extra lange special waarin de hechte band van de beren met een wel heel bijzondere krab centraal staat.

TRANSFORMERS: ROBOTS IN DISGUISE

VANAF 27 MEI – Zaterdag en zondag om 14:40 uur
NIEUWE AFLEVERINGEN
Het gloednieuwe, vierde seizoen van Transformers: Robots in Disguise gaat op 27 mei van start bij Cartoon Network. Dit vervolg laat de gevolgen zien als het gevangenisschip Alchemor op aarde neerstort, met aan boord een grote groep Decepticon-gevangenen.
Aan Bumblebee de taak om de gevangenen opnieuw te arresteren en samen met Dinobot Grimlock, Russell en Denny Clay wordt de jacht op de vrij rondlopende Decepticons geopend. Mis niets van deze superspannende actieserie en stem af op jouw favoriete zender vanaf 27 mei!

SCOOBY-DOO ONTBIJTCLUB

ELKE ZONDAG OM 9:30 uur
FILMS
Het zondagochtendontbijt, geserveerd door de maffe en altijd hongerige Scooby-Doo, staat ook in mei voor je klaar! Tijdens de Scooby-Doo Ontbijtclub kun je tegoed doen aan de leukste films rond onze bang uitgevallen speurneus en zijn vrienden, die keer op keer de meest vreemde mysteries te ontrafelen. Stem op zondag vanaf 9:30 uur af voor de volgende animatiefilms:
Zondag 7 mei – Scooby-Doo and the Samurai Sword
Zondag 1 mei – Scooby-Doo and the Witch’s Ghost
Zondag 21 mei – Scooby-Doo meets the Boo Brothers
Zondag 28 mei – Scooby-Doo and the Alien Invaders

Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als The Amazing World of Gumball, Adventure Time en We Bare Bears. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen over de vreemdste vriendschappen in Uncle Grandpa, Steven Universe en Teen Titans Go! En alsof dat niet genoeg is, staat er een stevige dosis actie op het programma met stoere shows zoals Ben 10, LEGO® Ninjago en The Powerpuff Girls die je op het puntje van je stoel houden. Cartoon Network, je wilt steeds meer!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.