logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Onyx BOOX komt met E-Ink tablets


Onyx BOOX lanceert de innovatieve Note Air3-serie. Deze serie bestaat uit de Note Air3 en de kleurrijke Note Air3 C, die beide een vernieuwde ervaring voor digitaal lezen en schrijven bieden. Het bijzondere aan deze tablets is dat ze een E-Ink scherm hebben, waarmee BOOX geavanceerde technologie met een stijlvol design voor een comfortabele lees- en schrijfervaring combineert.

Het ontwerp

De Boox Note Air3 heeft een 10,3-inch Carta 1200 E-Ink-display, dat zorgt voor een scherpe weergave van teksten en beelden, zelfs in fel zonlicht. Het apparaat is ontworpen om optimale concentratie en een afleidingsvrije leeservaring te bieden. De Note Air3 C voegt hieraan een extra dimensie toe: een full-color display in pasteltinten, waardoor lezen en notities maken nog levendiger worden. Beide modellen draaien op Android 12 en zijn uitgerust met een krachtige octa-core processor, wat zorgt voor een soepele en responsieve gebruikservaring. Het open Android-systeem biedt flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden voor iedere gebruiker.

Veelzijdig inzetbaar

De Note Air3-serie ondersteunt meer dan 17 e-bookformaten en is compatibel met populaire eBook-apps. De tablets bieden uitgebreide notitiefuncties en hebben een indrukwekkende batterijduur: tot 8 uur voor de BOOX Note Air3 C en tot drie weken voor de Note Air3, afhankelijk van gebruik en instellingen. Dit maakt ze ideaal voor professionals, studenten en creatieve gebruikers. Met een dikte van slechts 5,8 millimeter is de Note Air3 slank en licht, waardoor hij geschikt is voor langdurig gebruik. De brede greep zorgt voor een veilige en comfortabele bediening. Beide apparaten worden geleverd met een hoes voor veilig transport en kunnen in verschillende standen en hoeken worden geplaatst.

Gebruiksvriendelijk en duurzaam

De Note Air3-serie is uitgerust met een vingerafdruksensor, aanpasbare verlichting en een lange batterijduur. Onyx BOOX toont zijn toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid door regelmatige firmware-updates en 10 GB gratis cloud-opslag aan te bieden. De BOOX Air3 C biedt bij maximale helderheid een gebruiksduur van 8,33 uur, bij 30% helderheid tot 14 uur en met het frontlicht uit tot 16 uur. De Note Air3 gaat bij normaal gebruik twee tot drie weken mee. Door onnodige functies zoals wifi en Bluetooth uit te schakelen, kan de batterijduur verder worden verlengd.

Smart Scribe-functie

Met de Smart Scribe-functie kunnen gebruikers handgeschreven notities maken en deze met één klik omzetten in bewerkbare tekst. De tablets zijn voorzien van een papierachtige folie die het gevoel van schrijven op papier nabootst. Bovendien zijn er uitgebreide notitietools beschikbaar, zoals een trefwoordzoekfunctie en integratie met bestanden en websites.

Beschikbaarheid en Prijzen

De Note Air3 en Note Air3 C zijn nu verkrijgbaar voor respectievelijk €449,99 en €549,99. Deze producten zijn beschikbaar via Amazon en de Boox-winkel:

Boox Note Air3 op Amazon
Boox Note Air3 C op Amazon

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.