logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Ontwerp je eigen kast met Cubit

Cubit is een fantastisch modulair kastensysteem. Wat houdt dat in? Het Cubit systeem bestaat uit een flink aantal kleine kastjes – vakken eigenlijk – die je met elkaar kunt combineren. Zo kun je geheel naar wens en op maat een complete kast ontwerpen. Of die nu een hele want moet bedekken, een aandachtstrekker moet worden in het midden van je wand, aan de muur moet komen hangen… je fantasie is de enige beperking.

Naast open vakken zijn er natuurlijk ook vakken met deurtjes en zelfs met lades. De Cubit bestaat ui 25 verschillende formaten, die beschikbaar zijn in 8 verschillende dieptes en 18 kleuren, waaronder wit, zwart, oranje, lime, geel en ook natuurlijke tinten als walnoot. Cubit gebruikt Easy Connect, waardoor de de blokken onderling zonder gereedschap aan elkaar kunt koppelen. Zo kun je snel een andere opstelling maken als je dat wilt!

Cubit is uitsluitend online verkrijgbaar en wordt direct verkocht aan de klant, wat een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding garandeert. Cubits zijn al verkrijgbaar vanaf 23 euro. Designliefhebbers kunnen hun ideale opbergsysteem zelf samenstellen via de handige online opbergplanner en de Cubits bestellen via www.cubit-shop.com/nl.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.