Ontmoet Team Rainbow Rocket, legendarische pokémon en meer in Pokemon Ultra Sun en Ultra Moon


pokemon ultra sun ultra moonIn Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon zien we de allergemeenste organisatie uit de geschiedenis verschijnen! Dat is het Team Rainbow Rocket, dat is gevormd door de bazen van eerdere titels uit de Pokémon-serie! De baas van deze nieuwe organisatie is niemand anders dan Giovanni, die ook de baas was van de boevenorganisatie die we kennen als Team Rocket in Pokémon Red en Pokémon Blue, de eerste videogames in de Pokémon-serie. Giovanni heeft alle bazen van de boeventeams uit eerdere Pokémon-videogames, zoals Ghetsis van Team Plasma en Lysandre van Team Flare, bij elkaar gebracht om Team Rainbow Rocket te vormen. Wat Giovanni en zijn metgezellen in de regio Alola uitspoken is nog niet bekend, maar spelers moeten zich voorbereiden op de strijd tegen deze groep van allergrootste boeven uit de Pokémon-geschiedenis!

Als de spelers door een Ultra Wormhole reizen in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon ontmoeten ze niet alleen Ultra Beasts, maar ook Legendarische Pokémon, zoals Mewtwo, Ho-Oh en Lugia! Sommige van deze Legendarische Pokémon zijn in Pokémon Ultra Sun anders dan in Pokémon Ultra Moon. Door beide spellen te verkennen of door te ruilen met andere spelers, kunnen de spelers alle Legendarische Pokémon krijgen die voorkwamen in vorige Pokémon-videogames!

De Battle Agency is een nieuwe instantie waar spelers gemakkelijk sterke Pokémon kunnen huren voor een gevecht. Als de spelers een donkere zonnebril opzetten en agent van deze instantie worden, kunnen ze met huur-Pokémon meedoen aan Single Battles. Ze kunnen drie van zulke Pokémon besturen om te proberen de drie Pokémon in het team van hun tegenstander te verslaan. Het doel: proberen de beste van alle agenten te worden! Naarmate de spelers verder komen in de gevechten kunnen ze coole items ontvangen, zoals Gold Bottle Caps. De variatie aan Pokémon die te huur zijn voor deze gevechten wordt steeds groter doordat de spelers ze kunnen mengen met andere spelers, lokaal of op het internet. Door zich te verbinden met sterke Trainers kunnen spelers krachtige Pokémon huren die ze in de strijd kunnen gebruiken.

In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon kunnen de spelers zogenaamde Totem Stickers verzamelen die overal in de regio Alola zijn te vinden. De spelers kunnen enorme totemachtige Pokémon voor hun teams krijgen op basis van het aantal stickers dat ze hebben verzameld. De totemachtige Pokémon die de spelers kunnen krijgen verschillen naar gelang ze Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon aan het spelen zijn.

Tot slot werd bekendgemaakt dat de QR Scanner terugkeert in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon. De spelers kunnen de Island Scan gebruiken om Pokémon te ontmoeten die niet te voorschijn kwamen in Pokémon Ultra Sun of Pokémon Ultra Moon, zoals Charmander, Grovyle, Greninja en andere.

Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon worden op 17 november 2017 exclusief geïntroduceerd in de Nintendo 3DS-systeemserie. Ga voor meer informatie over de bekendmakingen van vandaag naar Pokemon.nl/UltraSunMoon.

De trailer voor deze aankondiging kun je hier bekijken:

ZOEK OP DE SITE

PRIJSVRAGEN

ONZE TOPSUGGESTIES

coolesuggesties topper vierkant

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN

 • vrienden vriendengroep

  Los conflicten in de vriendengroep op met een mediator

 • Bak De allerbeste recepten van Paul Hollywood

  Boek recensie: Bak! De allerbeste recepten van Paul Hollywood

 • joy ride

  Alle remmen los in ‘Joy Ride’

 • oppo a78 5g

  Nieuwe OPPO A78 5G met 33W snelladen en 50MP-camera

 • Recensie InfinityLab ClearCall 4

  Gadget review: InfinityLab ClearCall

 • Recensie 7 Wonders Edifice

  Spel recensie: 7 Wonders Edifice uitbreiding

 • curacao

  Last minute Curaçao boeken: voordelen en tips

 • Forever 80s boekbespreking

  Boek recensie: Forever 80’s

Reacties

2 reacties op “Ontmoet Team Rainbow Rocket, legendarische pokémon en meer in Pokemon Ultra Sun en Ultra Moon”

 1. Anna Stroom avatar
  Anna Stroom

  Heel leuk spel is extreem verslavend.

 2. Sonja Hubregtse avatar
  Sonja Hubregtse

  Dit spel zou onze zoon super vinden !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.