logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Ontdek nu de videoclip van De Pietenbeat


Radio Rapido – 13 nieuwe liedjes voor Sinterklaas was de afgelopen weken een groot succes op de Boekenbeurs en in de boekhandel. Nu heeft Levende Muziek ook een fantastische videoclip gemaakt bij de grootste hit: De Pietenbeat.

Bekijk de clip hier:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JsPKPFsYpDY ]

radio rapido

Over het boek en de cd
In Radio Rapido vind je 13 Sinterklaasliedjes van vandaag. Van stevige beats en raps, tot rockmuziek, punk en ballads. In het schoon Vlaams en over vragen aan de Sint die écht belangrijk zijn, ingezongen door straffe stemmen zoals Raf van Brussel, Tom Kestens (Lalalover) en Sam Valkenborgh (Fixkes).

Over Levende Muziek
Levende Muziek brengt muziek en theater voor kinderen. Jaarlijks wordt er een muzikaal & educatief thema gekozen dat nauw aansluit bij de leefwereld van kinderen. Zij nemen op een interactieve manier deel aan de toneelvoorstellingen en aan het muziektheater. Radio Rapido – 13 liedjes voor Sinterklaas is hun eerste boek.


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.