logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Ontdek het universum met de epische Star Wars Limited Edition Steelbooks


star wars limited edition steelbook

Terwijl het universum zich opmaakt voor de volgende Star Wars generatie, kan de wereld nu de zes epische films met onvergetelijke momenten (her)beleven met de unieke Blu-ray Steelbook-uitgaven. Deze fantastische uitvoering van deze zes films is zeer beperkt beschikbaar en zijn vanaf vrijdag 7 augustus al te bestellen bij Bol.com. Duik daarnaast nog dieper in het universum met The Complete Saga van STAR WARS, die in een vernieuwde verpakking wordt uitgebracht op 14 oktober. Dit hebben The Walt Disney Studios, Lucasfilm Ltd. en Twentieth Century Fox Home Entertainment vandaag bekend gemaakt.

Iedere film van The Saga collectie heeft een nieuw en uniek personage op de verpakking staan. Kies je favoriet of verzamel ze allemaal, maar wacht niet te lang ze zijn namelijk maar zeer beperkt verkrijgbaar. Zorg dat je deze exclusieve producten niet mist. De beschikbare iconische personages zijn The Phantom Menace – Darth Maul; Attack of the Clones – Yoda; Revenge of the Sith – General Grievous; A New Hope – Darth Vader; The Empire Strikes BackImperial Stormtrooper en Return of the Jedi – Emperor Palpatine.

Naast de kunstzinnige en exclusieve verpakking bevat elk Blu-ray product  uit de Steelbook-collectie  audiocommentaar van George Lucas en de crew evenals interviews met de cast en de crew.

The Complete Saga bestaat uit alle zes films op Blu-ray en maar liefst drie extra Blu-ray discs met meer dan 40 uur aan, eerder uitgebracht, uitgebreid bonusmateriaal.
Vanaf nu te bestellen

Films koop je online bij:

Merchandise koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.