logo-liggend-wit-donkerblauw

Ontdek de nieuwe wereld van Douwe Egberts L’OR EspressO koffie


Stoer en intens, krachtig en vol; voor de liefhebbers van pittige koffie heeft Douwe Egberts bijzonder goed nieuws. Het diverse kwaliteitskoffie assortiment Douwe Egberts L’OR EspressO wordt dit najaar uitgebreid met drie nieuwe varianten. ‘Lungo Estremo’ en ‘Fortissimo’ zijn de nieuwe, ware krachtpatsers onder de koffie. Op de 10-punts Douwe Egberts L’OR EspressO schaal, doen ze met sterkte 09 en 10 eer aan de groeiende vraag naar uiterst krachtige, intense espresso koffie. De derde variant ‘Lungo Fragrante’ is voor de koffieliefhebbers die van een wat zachtere melange houdt. Daarnaast heeft een aantal bestaande espressovarianten een nóg intensere melange gekregen.

Krachtpatsers bij de familie

Douwe Egberts speelt in op de laatste smaakontwikkeling op koffiegebied en ontwikkelde nieuwe, verrassende melanges:

• De Lungo Fragrante (sterkte 06) een heel geurige, aromatische lungo koffie. De zintuigen worden door de zorgvuldig uitgebalanceerde melange extra geprikkeld.

Dan zijn er de twee nieuwe krachtpatsers in de familie:

• Lungo Estremo (sterkte 09) is een zeer donker gebrande espresso koffie. Verrijkt met kruidige smaaknoten om die originele, extreme smaak te realiseren.

• Fortissimo (sterkte 10) is de nieuwste, meest pittige aanwinst binnen de espressovarianten. Het is één van de krachtigste varianten binnen het assortiment. Een pittigere en diepere smaak dan dit kan bijna niet!

Douwe Egberts L’OR EspressO heeft met de drie nieuwe aanwinsten inmiddels 16 varianten.

 

Nieuwe maling = nog intensere melange

Douwe Egberts L’OR EspressO signaleert een vraag naar intense melanges. Daarom is er naast de introductie van de drie nieuwe varianten ook een inventieve aanpassing gedaan aan het maalproces. Daardoor kunnen de bonen van de espressovarianten Delizioso, Sontuoso, Satinato, Splendente en Forza precies met de ideale maalverdeling gemalen worden. Een fijnere maling maakt de bestaande espressovarianten nog intenser. Het amberkleurige crème laagje op de espresso koffie is het bewijs dat de koffiebonen niet alleen vers, maar ook perfect gebrand en gemalen zijn!

Opvallend nieuw design

Het bijzondere en vooral gemakkelijke is dat Douwe Egberts L’OR EspressO niet alleen online, maar ook in de supermarkt verkrijgbaar is. Onlangs is het ontwerp van de verpakkingen aangepast. Er is gekozen voor een luxe zwart design met voor iedere variant een passende, opvallende kleur. Zo kan men in één oogopslag verschil zien tussen de varianten en eenvoudig zijn of haar persoonlijke favoriet vinden.

Oorsprong en verkrijgbaarheid

Douwe Egberts L’OR EspressO is UTZ CERTIFIED, wat inhoudt dat de koffiebonen worden getraceerd van teler tot brander, om zo volledig en transparant inzicht te geven in de duurzame en verantwoorde teelt en oogst van deze kwaliteitsbonen.

Het volledige Douwe Egberts L’OR EspressO assortiment van 13 varianten is verkrijgbaar bij alle supermarkten voor een consumentenadviesprijs van € 3,09. Bovendien zijn er exclusief bij Albert Heijn nog drie extra varianten verkrijgbaar, de Sublime range. De consumentenadviesprijs hiervan is € 3,29.

Vind jouw persoonlijke espressovarianten op www.lorespresso.nl.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.