logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Ontdek de LEGO bloemenwinkel in Utrecht

LEGO Botanical bloemenwinkel Datum: 2 mei t/m 18 mei
Prijs: vanaf 10.99 euro
Locatie: LEGO Bloemenwinkel
Adres: Lijnmarkt 37, Utrecht (Route)

Stel je voor: je loopt door de straten van Utrecht, en plotseling word je omarmd door de zoete geur van verse bloemen en een zee van levendige kleuren. Maar wat je ontdekt, zal je verbazen – deze bloemen zijn niet van de natuur, maar zijn kunstwerken van LEGO-stenen.

Meer weten?

The Botanical: een unieke bloemenwinkel

Welkom bij ‘The Botanical’ – een ware oase van creativiteit en verbeelding die vandaag haar deuren opent in het hart van Utrecht. Deze unieke bloemenwinkel, een samenwerking tussen LEGO en bol, verwelkomt bezoekers in een betoverende wereld waar elke bloem een meesterwerk is, gemaakt van LEGO-steentjes.

Lees onze review over LEGO Botanical bloemen.

Van 2 tot en met 18 mei is ‘The Botanical’ open voor het publiek, een uitnodiging aan iedereen die zich wil onderdompelen in de prachtige wereld van LEGO Botanische bloemen. Hier vind je honderden bloemen, elk met een verhaal en een naam, gepresenteerd met zorg en creativiteit. Het is meer dan alleen een winkel; het is een plek van inspiratie, waar bezoekers kunnen leren over de eindeloze mogelijkheden van de LEGO Botanische collectie.

Annemarie de Munnik, Marketing Director bij de LEGO Groep, deelt haar enthousiasme: “Met ‘The Botanical’ willen we laten zien dat LEGO niet alleen voor kinderen is, maar voor iedereen die wat me-time verdient. We zijn verheugd om deze unieke ervaring te delen en te zien hoe onze fans hun creativiteit tot leven brengen.”

Je eigen botanische bloemen

En voor wie geïnspireerd raakt en een stukje van deze magie mee naar huis wil nemen, bieden QR-codes een directe link naar bol, waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt om je eigen LEGO Botanische bloemen te creëren.

Ga direct naar LEGO Botanische bloemen op BOL.com.

Offline en online winkelen

Thomas Feuerstacke, Head of Toys, Media & Books bij bol, benadrukt het belang van deze samenwerking: “Het verenigen van online en offline winkelen is waar we naar streven. Deze pop-up winkel is een perfect voorbeeld van hoe we onze klanten kunnen verrassen en verbinden, zowel online als offline.”

De LEGO Botanische Collectie, gelanceerd in januari 2021, biedt een scala aan sets waarmee je prachtige bloemen en planten kunt bouwen, van orchideeën tot rozen en bonsaibomen. Het is een viering van de schoonheid van de natuur, vastgelegd in LEGO-vorm.

Dus kom langs en laat je betoveren door ‘The Botanical’ – een tijdelijke bloemenwinkel die een blijvende indruk zal achterlaten. Van 2 mei tot en met 18 mei 2024, op Lijnmarkt 37 in Utrecht, wacht een wereld van kleur en creativiteit op jou.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.