logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Only Murders in the Building, Seizoen 2

Only Murders in the Building is een zwarte, sarcastische en ietwat duistere komedieserie met Selena Gomez (Mabel), Steve Martin (Charles) en Martin Short (Oliver) in de hoofdrol. Na een succesvol eerste seizoen komen deze drie iconen weer terug voor een tweede seizoen in het Arconia-complex, ondanks alle moorden in het gebouw.

Duistere humor

Het is even wennen – en het moet je ook wel liggen – maar als je van deze droge en duistere humor houdt, zit je echt gebakken bij deze serie. Vanaf de dag dat de serie te zien was, was het de meestgestreamde serie op Disney+. In de absurdistische komedieserie maak je kennis met Gomez, Martin en Short, die alle drie in het zelfde gebouw wonen en elkaar eigenlijk niet kennen. Tot er een moord wordt gepleegd, en ze van elkaar ontdekken dat ze smullen van dit soort avonturen. Ze besluiten zelf op onderzoek uit te gaan en zelfs een podcast te beginnen waarin ze hun bevindingen delen met de buitenwereld.

streaming-banner-disney-plus

Frisse wind

Naast ons vertrouwde trio zullen er nog een paar nieuwe gezichten te zien zijn. Zo zul je Paper Towns en Suicide Squad-actrice Cara Delevingne zien als Alice, “een verfijnde kunstkenner die verstrikt raakt in het mysterie.” Ook zouden we My Big Fat Greek Wedding-actrice Andrea Martin en Annie’s Zoe Colletti zien in de serie.

https://www.youtube.com/watch?v=cMIdScgVZSM&t=1s

Vanaf wanneer kun je Only Murders in the building, seizoen 2 zien?

De premièredatum van Only Murders in the Building seizoen 2 staat ingepland op dinsdag 28 juni. Je krijgt dan iedere week een nieuwe aflevering te zien.

Waar gaat het tweede seizoen van Only Murders in the building over?

Na de schokkende dood van de bestuursvoorzitter van Arconia, Bunny Folger, haasten Charles, Oliver en Mabel zich om haar moordenaar te ontmaskeren. Er doen zich echter drie (ongelukkige) complicaties voor: het trio is publiekelijk betrokken bij de moord op Bunny, ze zijn nu het onderwerp van een concurrerende podcast en ze hebben te maken met een stel New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd.

De cliffhanger van seizoen 1

De finale van seizoen 1 liet ons een schokkende cliffhanger achter – en veel speculaties over waar seizoen 2 ons zou kunnen brengen. We weten dat Jan, de vriendin van Charles, Tim Kono in een jaloerse woede vermoordde voordat hij Charles zelf vergiftigde. Gelukkig wandelt Charles vaak door het gebouw om de aandacht van Mabel en Oliver te trekken, waardoor het trio erin slaagt om te helpen bij de arrestatie van Jan. Toch is die vreugde van korte duur: het brandalarm gaat af en Charles en Oliver rennen de trap af… om te zien dat Mabel geknield voor een lijk wordt staat…. “Het is niet wat het lijkt”…

Bekijk de trailer van Only Murders in the Building, seizoen 2

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.