logo-liggend-wit-donkerblauw

Online Holiday Show in het teken van goede doel

David Nathan, halvefinalist ’22 van Holland’s Got Talent, schenkt een deel van de opbrengst van zijn nieuwe Holiday Magic Show aan het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. De illusionist, die door Johnny de Mol en Xander de Buisonjé, de nieuwe Hans Klok wordt genoemd, gooit zijn volledige trukendoos open voor het Prinses Maxima Fonds, dat zich inzet voor kinderen tegen kanker.

Donaties

Om in de geest van Kerstmis te blijven doneert illusionist David Nathan 10% van de opbrengst van de online Holiday Show aan het Prinses Maxima Centrum. David Nathan: “In september heb ik al 24 uur lang mogen optreden in het Prinses Maxima Centrum, tijdens het event 24H Chefs en dit leek me een mooi vervolg.”

Het initiatief voor deze online show is tijdens corona ontstaan, maar dankzij geweldige nieuwe acts kunnen nu zowel kinderen als volwassenen dit spektakel zien tijdens de feestdagen én kan een mooi bedrag worden gedoneerd aan het Prinses Maxima Fonds. Ook wordt er één exclusieve show geveild, waarvan alle opbrengsten naar het Prinses Maxima Centrum gaan.

Wat krijg je?

De nieuwe online Holiday Show is totaal interactief. Bedrijven kunnen als geschenk voor hun klanten, relaties en collega’s tickets kopen, waarna die persoonlijk online een tijdslot kiezen om de magic show te bekijken tijdens een live optreden van David Nathan vanuit hun eigen huiskamer. Van te voren ontvangt iedere tickethouder thuis een pakket props, zoals een spel kaarten en wordt zo onderdeel van de act. Zelfs snacks om de spanning weg te eten, ontbreken niet. Nathan: “Stel je voor dat jij een random naam noemt die bij een andere kijker 100 kilometer verderop op zijn speelkaart verschijnt? Dat is toch echt een bizarre ervaring?!”

De prijzen voor de online tickets zijn:
Ticket Only € 25
Holiday Experience € 50
Premium Experience € 75

Voor meer informatie kijk op de website davidnathan.nl.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.