logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Terug van weggeweest: onbeperkt spareribs bij De Beren

Goed nieuws voor alle De Beren fans! De iconische onbeperkte spareribs zijn weer tijdelijk terug op de kaart. Ter ere van het 40-jarig jubileum kunnen gasten van 10 juni tot en met 18 augustus 2024 genieten van onbeperkte spareribs voor de feestelijke prijs van slechts €19,84 per persoon. Deze actie is beschikbaar van maandag tot en met donderdag in alle De Berenrestaurants.

Geliefde traditie

De actie waarbij je onbeperkt spareribs kon bestellen was jarenlang een vaste favoriet op de menukaart van De Beren. Hoewel deze traditie vier jaar geleden werd stopgezet, zorgt De Beren nu voor een feestelijke terugkeer. Van 10 juni tot en met 18 augustus kunnen gasten weer ouderwets genieten van onbeperkte spareribs, een gerecht dat bij veel gasten hoog op het favorietenlijstje staat.

Knipoog naar 1984

De prijs van €19,84 is een knipoog naar het oprichtingsjaar van De Beren in 1984. Om haar trouwe gasten en fans te bedanken voor 40 jaar aan support, wil De Beren hen blij maken met de terugkeer van deze populaire actie. Dus stroop alvast je mouwen op, want het is weer tijd om onbeperkt te genieten van een bord sappige spareribs, met keuze uit één van de klassieke smaken: honing, ketjap, kruidenspread, pittig of smokey BBQ.

Over De Beren

Wat ooit in 1984 begon als een eetcafé aan de Noordsingel in Rotterdam, is nu uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende horecaformules van Nederland. Met ruim 48 restaurants en 32 bezorgrestaurants door heel het land verspreid, voorziet De Beren haar gasten sinds jaar en dag van smakelijke gerechten en een gastvrije beleving.

Van 10 juni tot en met 18 augustus 2024 zijn de onbeperkte spareribs weer doordeweeks te bestellen van maandag tot en met donderdag voor €19,84 per persoon. Mis deze kans niet om samen met vrienden en familie te genieten van deze heerlijke en feestelijke aanbieding. Kom langs en maak deel uit van het 40-jarig jubileumfeest van De Beren!

Zorg dat je erbij bent en reserveer snel een tafel bij jouw dichtstbijzijnde De Beren restaurant. Dit is een kans die je niet wilt missen. Vier mee, geniet van de sfeer, en laat je verwennen door de smaak van perfect bereide spareribs. Tot snel bij De Beren!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.