logo-liggend-wit-donkerblauw

Ome Opa: alles wat je moet weten

ome opaOme Opa is weer terug van weg geweest! Reis samen met Ome Opa de wereld rond om mensen te helpen en hun leven voorgoed te veranderen. Beleef ondertussen de gekste avonturen, terwijl Meneer Guus nergens meer raar van opkijkt. Zie hoe cool Pizza Steef is, wanneer Ome Opa en zijn vrienden de wereld op de meest waanzinnige manier weten te redden.

Wie is wie in Ome Opa

Ome Opa heeft een heel bijzondere plek in de buurt. Hij is een soort oppas, een soort oom-opa en broer-vader van ieder kind en volwassene in de wereld. Hij bezoekt alle kinderen iedere dag, om te kijken hoe het met ze gaat. En om hun problemen op te lossen – als dat mogelijk is. Op de unieke Ome Opa-manier. Om alle kinderen zo snel te kunnen bezoeken woont hij in een magische camper die zelf kan rijden. Hij wordt vergezeld door een rood pratend heuptasje genaamd Buideltas en Ome Opa voorziet van allerlei handige spulletjes, een dinosauriër genaamd Meneer Guus, een uitsnede van een foto van een tijger genaamd Gigarealistische Vliegtijgerin en een pratende pizzapunt genaamd Pizza Steef.

Prijzenslag

Wie bovendien denkt dat de Academy Awards indrukwekkend zijn, doet er goed aan om aan te schuiven voor de nog veel belangrijkere Ome Opa Awards. In een niet te missen, speciale aflevering wordt duidelijk wie totaal onverwachts deze prestigieuze onderscheiding in de wacht sleept.

Wanneer kun je ‘m zien

Ome Opa en zijn toffe vrienden, zijn doordeweeks om 17:35 uur te zien op Cartoon Network. Schrijf de uitreiking van de Oma Opa Awards groot in je agenda: zaterdag 25 februari om 16:05 uur. Mocht je het gemist hebben, zet dan je wekker voor zondagochtend 26 februari, de herhaling is om 8:05 uur.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. Sandy van der Kolk avatar
    Sandy van der Kolk

    Die vinden de kids leuk!! En ik…. ik ben er te oud voor denk ik 😉


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.