logo-liggend-wit-donkerblauw

Bekijk de trailer van Oei, ik groei! – de film

In Oei, ik groei! maken we kennis met drie stellen. Allereerst ontmoeten we de succesvolle advocate Anne (Sallie Harmsen) die na haar zwangerschapsverlof weer aan het werk gaat. Ze is hard op weg om partner te worden bij haar advocatenkantoor. Al gauw komt ze erachter dat het combineren van haar carrière met een baby uitdagingen met zich meebrengt. Zowel haar carrière als haar relatie met haar man Barry (Soy Kroon) komt door de nieuwe gezinssituatie onder druk te staan.

Over Oei, ik groei!

Anne gaat op zoek naar hulp en sluit zich aan bij de Mama voor Mama’s club, een sociëteit die moeders helpt. Deze club is opgericht door Kim (Katja Schuurman). Kim is getrouwd met Roos (Sarah Chronis), het stel heeft twee kinderen die ze met hulp van hun goede vriend Kaj (Louis Talpe) hebben gekregen. De afspraak met Kaj is dat hij alleen maar spermadonor zou zijn, maar wanneer het stel hun derde kind van Kaj verwacht, besluit Kaj dat hij alsnog betrokken wil zijn bij de opvoeding van de kinderen. Dit tot grote onvrede van Kim.

streaming-banner-netflix

Ook Ilse (Yolanthe Cabau) sluit zich aan bij de club. Ilse en haar Marokkaanse man Sabri (Ilias Ojja) hebben nooit echt goed besproken hoe zij hun kind Sami willen opvoeden. Het stel wil echter wel hun kind beide culturen meegeven. Dit blijkt een uitdaging en zorgt voor frictie binnen hun relatie. De cultuurclash wordt nog duidelijker wanneer Sabri’s moeder bij hen intrekt om hen te helpen.

Cast

  • Anne – Sallie Harmsen
  • Barry – Soy Kroon
  • Roos – Sarah Chronis
  • Kaj – Louis Talpe
  • Kim – Katja Schuurman
  • Sabri – Iliass Ojja
  • Ilse – Yolanthe Cabau
  • Nina Zomers – Miljuschka Witzenhausen
  • Dirk Jan – Frederik Brom

Over de makers

Geregisseerd door: Appie Boudellah, Aram van de Rest
Geschreven door: Maikel Nijnuis, Appie Boudellah en Mustafa Boudellah
Geproduceerd door: AM Pictures

Oei, ik groei! is vanaf 9 juni te zien op Netflix.

Bekijk de trailer van Oei, ik groei!

streaming-banner-netflix

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.