logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Oatly Soft Serve: overheerlijke vegan softijs


Liefhebbers van haverdrank opgelet! Oatly, producent van de populairste haverdrank in Nederland, introduceert deze zomer plantaardig softijs. Beperk je haverinname niet langer tot je dagelijkse cappuccino’s, maar geniet in de zon van een romig, volledig vegan softijsje. Om de aanwinst van Oatly Soft Serve te vieren, opent Oatly haar eerste pop-up store ooit in hartje Amsterdam. Van maandag 3 juli t/m donderdag 31 augustus kun je zeven dagen per week van 12:00 tot 22:00 uur langskomen op de Prinsengracht 16 in Amsterdam om de heerlijke Soft Serve te proeven. Kies uit de smaken vanille, koffie en matcha.

Vegan softijs

Uit onderzoek is gebleken dat 35% van de Nederlanders meer of volledig vegan wil eten voor het eind van 2023. De introductie van de Oatly Soft Serve komt daarom als geroepen. Zacht en romig softijs gemaakt van haver? Oh yes! Oatly, producent van de populairste haverdrank in Nederland, komt nu met smaakvol softijs. Eindelijk is écht lekker vegan softijs beschikbaar in Nederland. Oatly Soft Serve heeft een romige, luchtige textuur zonder een druppel koemelk. Veganist of niet, dit is voor iedereen deze zomer de perfecte lekkernij.

Pop-up store

Een bezoek aan Oatly’s pop-up store mag daarom deze zomer niet ontbreken tijdens jouw city stroll. Kies je een van de verrassende toppingsof ga je voor een au naturel Soft Serve? Oatly biedt een wisselend menu met speciale toppings als aardbeien, kersen en stroopwafel en drizzles als gezouten karamel, bessen en chocolade.

Daarnaast vinden er de hele zomer diverse lokale samenwerkingen plaats voor over-the-top-toppings. Bijvoorbeeld met specerijenplatform Spice First met wie Oatly een speciale kruidenweek  (ijs met kardemomsmaak, say what?) in de pop-up store organiseert, of met chili-olie merk La Lia. Vegan softijs met chiliflakes, durf jij het aan?

Nieuwsgierig geworden? Sla dan je slag tijdens de officiële openingsdag op maandag 3 juli. De eerste 100 bezoekers krijgen dan namelijk een Soft Serve gratis! Proef deze zomer het lekkerste vegan softijs van Amsterdam in Oatly’s pop-up store.

Oatly’s pop-up store is 7 dagen per week geopend van 3 juli t/m 31 augustus op de Prinsengracht 16 in Amsterdam van 12:00 – 22:00 uur. Het softijs is ook beschikbaar bij zes STACH-winkels in Amsterdam.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.