logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

NTR lanceert social media-serie met Dokter Corrie

Martine Sandifort kruipt voor de NTR opnieuw in de rol van Dokter Corrie. Ditmaal niet voor tv, maar op Instagram en TikTok! In een reeks van 8 korte video’s vertelt Dokter Corrie in haar doktersjas alles over nee zeggen, mensen die rare berichten sturen, veilig tongen met corona, vieze mannetjes én ze brengt een vagina- en piemellied ten gehore. Onze geslachtsdelen bestaan namelijk in allerlei soorten en maten en dat is allemaal oké. De komende acht weken verschijnt er elke week op dinsdag of woensdag een nieuwe video op het Instagram en TikTok-kanaal van NPO Zapp en op zapp.nl/dedoktercorrieshow. De eerste video, die op 7 oktober is verschenen, gaat over coronatongen.

Met deze unieke social media-serie willen de NTR en NPO Zapp meer bewustzijn creëren voor de risico’s van het medium én voorlichting geven over puberteit, relaties en seksualiteit. Dokter Corrie, gespeeld door Martine Sandifort, is een televisiedokter die kinderen vanaf negen jaar op geheel eigen wijze voorlichting geeft over puberteit, relaties en seksualiteit.

Deze social media-serie is geschreven en geregisseerd door Niki Padidar.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.