logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nooit meer uit bed rollen met The Shrunks bedrand

Met de opblaasbare bedrand van The Shrunks hoef je niet meer bang te zijn dat je dreumes of kleuter uit bed rolt! Zo kan je kind altijd en overal veilig slane. Ideaal voor hotelovernachtingen, in  bungalows en vakantiehuisjes, in de caravan of camper, of gewoon lekker thuis.

Antislip randen
De bedrand is snel opblaasbaar met behulp van het bijgeleverde pompje. Hij is heel makkelijk in gebruik. Je plaatst de bedrand eenvoudig op het matras, onder het onderlaken. Door de twee antislip randen blijft de bedrand goed liggen. Zo kan je kind niet meer uit bed rollen.

De bedrand komt als een klein, licht pakketje en wordt geleverd met een handig tasje, een handpomp en een reparatiesetje.

De opblaasbare bedrand van The Shrunks is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De maten van de opblaasbare bedrand zijn 121 x 17 x 10 cm. De verkoopprijs is € 24,95 en hij is o.a. verkrijgbaar via www.kleinedreumes.nl.


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.