logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De telefoon voor mensen die even rust willen


Bereid je voor op een heerlijke technische traktatie! HMD heeft zojuist hun nieuwste reeks mobiele telefoons onthuld: de Nokia 215 4G, de Nokia 225 4G en de Nokia 235 4G. Deze betaalbare trio’s komen in een scala aan levendige kleuren en zijn verkrijgbaar vanaf €49,99 per stuk.

Deze leuke telefoons zijn de perfecte partner om tijdens avondjes uit de digitale ruis te doorbreken. Zo kunnen Gen Z’s die social media moe zijn in stijl uitschakelen en digitaal detoxen. Het intuïtief moeiteloos gebruik biedt een prachtige ervaring op het 2,8″ LCD-scherm.

Adam Ferguson, Global Head of Insight, Proposition and Product Marketing bij HMD, zegt over de lancering: “De Nokia 215 4G, de Nokia 225 4G en de Nokia 235 4G zijn prachtige zakformaat feature phones met aanpasbare functionaliteiten. Bij HMD staat het voldoen aan klantenbehoeften centraal in de productontwikkeling. Voor sommigen dient de telefoon als middel om de verbinding te verbreken, zich te concentreren en in het moment te leven.”

Nokia 225 4G

Een ruim 2,4-inch LCD-scherm vergezeld van een 0,3 MP camera met flitser, perfect voor het vastleggen van nostalgische Y2K-stijl foto’s. Met Bluetooth®-connectiviteit en een krachtige 1450mAh batterij die tot wel 9,8 uur spreektijd biedt. Deze telefoon komt in twee opvallende kleuren: roze en donkerblauw.

Nokia 235 4G en Nokia 215 4G

De Nokia 235 4G biedt alles wat de Nokia 225 4G heeft, zij het met een iets compacter scherm. Het apparaat is uitgerust met een 2MP camera aan de achterzijde en is verkrijgbaar in drie kleuren: Blue, Black en Purple. De Nokia 215 4G, de laatste in het trio, is een authentieke telefoon – zowel elegant als robuust, verkrijgbaar in Peach, Black en Dark Blue. En voor de nostalgici onder ons, maak je geen zorgen, alle drie de toestellen worden geleverd met Snake.

De Nokia 225 4G is €64,99 en is verkrijgbaar op de website, de Nokia 235 4G is €69,99 en verkrijgbaar online en de Nokia 215 4G is €49,99 en komt snel naar retailers door het hele land.

Maak je klaar om te genieten van eenvoud, stijl en functionaliteit met de nieuwe Nokia 4G feature phones!

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.