logo-liggend-wit-donkerblauw

Je bagage in beeld: no boring suitcase


Het vakantieseizoen komt er weer aan, het moment waarop we allemaal het vliegveld, de boot of de bus instappen. En wat neem je dan mee? Dat verschilt natuurlijk per bestemming, maar wat het ook is: het verdwijnt meestal in een koffer. Als je op het vliegveld rondkijkt, zie je overal koffers in verschillende kleuren. Best opvallend en creatief allemaal, maar als ze op de bagageband liggen, lijken ze allemaal op elkaar. Hoe herken je jouw koffer tussen alle andere koffers? Hier zijn enkele tips om je te helpen je koffer gemakkelijker te herkennen:

  1. Personaliseer je koffer: Voeg stickers, linten of andere accessoires toe die jouw koffer gemakkelijker te herkennen maken. Je kunt bijvoorbeeld je naam of initialen op je koffer zetten met een label of een tag.
  2. Kies een opvallende kleur: Kies voor een koffer met een felle kleur of een patroon dat gemakkelijk te herkennen is tussen alle andere koffers op de bagageband.
  3. Maak gebruik van technologie: Sommige koffers hebben een ingebouwde tracker waarmee je de locatie van je koffer kunt volgen via een app op je telefoon. Hierdoor kun je je koffer sneller vinden als deze per ongeluk op de verkeerde plek terecht is gekomen. Je kunt er natuurlijk ook altijd een Apple Airtag in stoppen!
  4. Onthoud de kenmerken van je koffer: Maak een mentale of fysieke aantekening van de kenmerken van je koffer, zoals de grootte, vorm en eventuele unieke kenmerken. Dit kan je helpen om je koffer gemakkelijker te herkennen tussen alle andere koffers op de bagageband.
  5. Wees snel: Wees snel bij de bagageband en kijk goed naar de koffers die voorbij komen. Zo kun je je koffer er snel uithalen en voorkom je dat je per ongeluk de verkeerde koffer meeneemt… of dat iemand er met jouw koffer vandoor gaat!

Weg met saaie koffers

Nog een betere manier is om meteen een opvallende koffer te gebruiken. No Boring Suitcases heeft opvallende modellen ontwikkeld in 1001 modellen en uitvoeringen. Je kunt zelfs een koffer laten personaliseren, zodat hij er overal meteen uitspringt en duidelijk is dat het om jouw koffer gaat. Kijk je in de uitgebreide collectie koffers, dan zie je al heel wat modellen en uitvoeringen. Onze tip echter: gebruik het zoekvenster en type daar jouw onderwerp naar keuze in. Voer je daar bijvoorbeeld ‘basketball’ of ‘koffie’ in, dan krijg je een specifiek aanbod dat wij niet in de menu’s naar voren zagen komen.

No Boring Suitcases

De koffers zijn heel briljant bedacht. Ze zijn klein en compact, waardoor ze als handbagage mogen worden meegenomen in het vliegtuig. Dat bespaart je weer inchecktijd en gezoek bij de bagageband. De koffers bestaan uit twee delen, die je helemaal van elkaar kunt losritsen. De ene helft heeft een elastieken band om de inhoud bij elkaar te houden, de andere kant heeft een stoffen ‘klep’ met twee ritsvakken voor kleine accessoires of toiletartikelen. De rits kun je vastklikken in het slot met een cijfercombinatie. Het wachtwoord daarvoor kun je zelf instellen.

Makkelijk op pad

De rubber wieltjes onderin besparen je de nodige spierpijn, maar je kunt de koffer ook op twee manieren dragen aan de handvatten. Om het rijden wat makkelijker te maken, kun je een handvat uittrekken. Daarop kun je weer wat tassen schuiven, indien nodig. De print zit overigens niet aan de buitenkant van de koffer, maar aan de binnenzijde. De ene helft van de koffer is namelijk gemaakt van transparant kunststof, waarin een print gelegd kan worden. Daarop komt de voering, die je nog even goed moet vastdrukken onder de rits. Dat is wel een verbeterpuntje in het productieproces, ik had natuurlijk liever gezien dat de print van binnenuit niet te bereiken is en beter vastzit dan wat nu het geval is.


Recensie over No Boring Suitcases

De ontwerpen van No Boring Suitcases zijn briljant. Met deze koffers kun je een uniek exemplaar ontwerpen en laten produceren, of één van de honderden ontwerpen kiezen. Moet nou lukken dat je iemand tegenkomt met hetzelfde ontwerp! De koffers zien er degelijk uit, maar het interieur had wel meer aandacht mogen krijgen. De stoffen voering zit niet vast op de deksels, waardoor het er wat flodderig uitziet. Ga je vaker op pad met deze koffers, dan zal dat een kritiek puntje zijn. Is dat niet het geval, dan kun je jaren lang plezier beleven aan jouw uniek ontworpen koffer!

Score: 7


Informatie

No Boring Suitcases
Meer weten? Klik hier.
Adviesprijs: 99 euro.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.