logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

NIVEA MEN Protect & Care 2-in-1 Aftershave Lotion biedt verfrissing én verzorging in één

Mannenverzorging is altijd een beetje een dingetje. Aan de ene kant willen we er natuurlijk (duh!) goed verzorgd uitzien, aan de andere kant: een paar extra minuten voor de spiegel om dat voor elkaar te krijgen? No way! Bovendien zijn de kastjes en plankjes in de badkamer vaak overvol met producten van andere huisbewoners…. sters. Sorry. Maar er komen steeds meer producten op de markt die rekening houden met onze grootse problemen. Zoals Nivea Men. In hun vernieuwde scheerlijn vind je alles wat je als man nodig hebt om je lekker glad te scheren én goed verzorgd te houden. Want een geïrriteerde huid krijgen na het scheren, daar zit niemand op te wachten.

Scheren of trimmen

Dat is toch wel vaak een issue: de een zweert bij een baard, de ander gaat voor niets dan glad, maar er zijn ook genoeg mannen die eigenlijk een baard laten staan omdat ze niet hoeven te scheren. Een stukje gemakzucht, wellicht, maar ook zelfbescherming. Scheren heeft namelijk een flinke impact op je huid! NIVEA heeft hun oude NIVEA Men Originals productlijn dan ook opgedoopt tot de NIVEA MEN Protect & Care-lijn. Dat heeft al meteen aan wat het doet: beschermen en verzorgen. Dat is nodig. Want hoewel een mannenhuid dikker is dan die van vrouwen, brengt dat ook problemen met zich mee. Dr. Reto Peirano, R&D expert van NIVEA MEN, kan het als geen ander uitleggen: “De mannenhuid heeft speciale behoeften, omdat deze dikker is en veel talgklieren bevat. Daarnaast wordt de huid dagelijks blootgesteld aan beschadigende factoren, zoals scheerbeurten, waardoor de huid snel geïrriteerd aan kan voelen. Het is dan ook belangrijk de huid voldoende te hydrateren en te verzorgen. Door de toevoeging van aloë vera en pro-vitamine B5 aan de verbeterde formule van NIVEA MEN Protect & Care is de huid elke dag gehydrateerd en beschermd tegen uitdrogen. Zo ziet de huid er gezond uit en voelt de hele dag prettig aan.” Vooral dat laatste is het belangrijkste om te onthouden, natuurlijk!

NIVEA MEN 2-in-1 Protect & Care Aftershave LotionProducten

Het meest bijzondere product uit de nieuwe Protect&Care-lijn is wel de NIVEA MEN 2-in-1 Protect & Care Aftershave Lotion. Deze bestaat uit twee onderdelen: een aftershave die verkoeling biedt dankzij menthol, en een lotiondeel dat je huid verzacht, hydrateert en irritaties tegengaat. Let wel op: je moet ze met elkaar mengen voor het optimale effect! Zie het als je ‘morning cocktail’. De andere NIVEA MEN-producten hebben ook een opfrisbeurt gehad. Zo hebben ze niet alleen een strakkere, stoerderde verpakking gekregen, maar is ook de geur aangepast. Die zijn wat stoerder en mannelijker geworden, in plaats van de toch wat neutrale geuren van de oude lijn. Je zult merken dat je je een stuk zekerder voelt met een geurcombinatie van amber, hout en musk – en een strak geschoren gezicht, natuurlijk.

• De nieuwe NIVEA MEN 2-in-1 Protect & Care Aftershave Lotion is verkrijgbaar bij supermarkt en de (online) drogisterij voor de consumentenadviesprijs van € 9,99. De NIVEA MEN Protect & Care-lijn in geheel nieuwe verpakking met een strak donkerblauw en zilveren design is eveneens verkrijgbaar bij (online) drogisterijen en supermarkten.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.