logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nintendo Switch – OLED Model The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition

De Nintendo Switch – OLED Model The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition, met een special design van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnt op 28 april. Deze stijlvolle nieuwe editie is versierd in de stijl van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, inclusief het beroemde Hylian Crest van de Legend of Zelda-serie op de voorkant van de houder.

Nintendo Switch-Pro-controller en Nintendo Switch-etui

Daarnaast verschijnen twee accessoires – een Nintendo Switch-Pro-controller (The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition) en een Nintendo Switch-etui (The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition) met beschermfolie. Deze accessoires met speciale designs van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnen beide op 12 mei, dezelfde dag dat de game verschijnt. De nieuwe hardware en accessoires werden aangekondigd in een nieuwe video waarin Eiji Aonuma, de producer van de serie, nieuwe spelmogelijkheden van de komende titel demonstreerde. Je kunt deze video hier bekijken: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom gameplay-demonstratie van Mr. Aonuma (Nintendo Switch).

Games koop je online bij:

Nintendo Switch OLED Model

De Nintendo Switch – OLED-Model bevat een OLED-scherm van 7 inch met levendige kleuren, een brede verstelbare standaard, 64GB interne opslagruimte (waarvan een deel wordt gebruikt door het systeem zelf) en verbeterde audio in handheld- en tafelstijl. De Nintendo Switch – OLED-Model is gemaakt voor drie speelstijlen: tv-stijl, waarbij je het systeem in de houder plaatst om op tv te spelen, handheldstijl, waarbij je de Joy-Con-controllers aan het systeem bevestigt om portable te spelen, en tafelstijl, waarbij je het systeem op tafel zet en samen met vrienden kunt spelen. Dankzij deze gevarieerde opties kun je altijd en overal van je epische avonturen genieten!

Spelers geven hun eigen avontuur vorm

In The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom kiezen spelers hun eigen pad door de prachtige landschappen van Hyrule en de mysterieuze eilanden die hoog daarboven zweven. Spelers geven hun eigen avontuur vorm in dit vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild, een episch avontuur in de wijde wereld van Hyrule, en de hemelen erboven. Spelers moeten hun verbeeldingskracht en Links nieuwe vaardigheden gebruiken om een vuist te maken tegen de destructieve krachten die het koninkrijk bedreigen.

Games koop je online bij:

Aankondiging voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

In een nieuwe video voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, toonde Eiji Aonuma, de producer van de Legend of Zelda-serie, nieuwe gameplay voor de komende Nintendo Switch-release. In de video werd ook de Nintendo Switch – OLED Model The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition aangekondigd, plus een Nintendo Switch-Pro-controller (The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition) en een Nintendo Switch-etui, elk versierd in de stijl van de game.

Opmerking
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom-software niet inbegrepen.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.