logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Het vangen van Pokémon wordt nog leuker en makkelijker met Pokémon GO Plus


pokemon_go_plus_product_image_with_strap-499-1000

Pokémon GO Plus is een klein draagbaar apparaat dat spelers Pokémon GO laat spelen zonder dat ze op hun smartphone hoeven te kijken. Dit accessoire is in Europa vanaf 16 september verkrijgbaar.

Pokémon GO Plus is compatibel met zowel iOS als Android. Het apparaat maakt via Bluetooth low energy contact met mobiele telefoons en wijst spelers op nabije Pokémon en PokéStops. Wanneer een Pokémon in de buurt is, zal het apparaat trillen en gaat een groen lampje knipperen. Spelers kunnen vervolgens de knop van het apparaat indrukken om een Poké Ball te gooien. Als de Pokémon is gevangen, gaat het apparaat knipperen en trillen.

Wanneer de Pokémon GO Plus in de buurt komt van een PokéStop zal het apparaat trillen en gaat een blauw lampje knipperen. Spelers kunnen dan op de knop van de Pokémon GO Plus drukken om voorwerpen te ontvangen. Pokémon GO Plus kan gebruikt worden terwijl Pokémon GO op de achtergrond draait.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.