Haal de zomer in je bol met de nieuwste Frappuccino’s® van Starbucks

Smores Frappuccino 1
Chocolate Marshmellow S’mores Frappuchinno

Met de zomer in zicht zijn de romige Frappuccino’s® van Starbucks een echte traktatie. Deze zomer brengt Starbucks jou twee limited-edition varianten die ultieme verkoeling bieden en met de verrassende smaken Peanut Butter Cup Frappuccino® en de Chocolate Marshmallow S’mores Frappuccino® wordt de toon voor een zomer vol genot alvast gezet. De twee drankjes dienen als de perfecte ontspanning en zijn een ijzige verrassing, vol met rijke smaken en zorgvuldig gemixt door de barista’s.

Chocolate Marshmallow S’mores Frappuccino®

Koffieliefhebbers die van chocolade houden zitten goed met de Chocolate Marshmallow S’mores Frappuccino®. De combinatie van melkchocoladesaus, koffie, melk en ijs zorgen voor een fantastisch romige mix. Een topping van marshmallow slagroom en cracker crumble maakt van dit drankje een unieke smaaksensatie.

Peanut Butter Cup Frappucino®

Peanut Butter Frappuccino
Peanut Butter Cup Frappucino

Dit drankje is het antwoord op de vraag van pindakaasliefhebbers door het hele land. Met veel enthousiasme verwelkomen wij de perfecte mix van de geliefde Frappuccino®-structuur met knapperige chocoladestukjes. En niet te vergeten, mét een unieke pindakaassmaak. Als je deze eenmaal geproefd hebt zijn je pindakaas cravings deze zomer niet te stoppen!

Geniet zoals je dat zelf wil

Ook bij de favoriete zomer toppers biedt Starbucks de mogelijkheid voor zuivelvrije opties, met een ruim aanbod van soja-, haver-, kokos- of amandeldrink. Naast deze nieuwe, nu al populaire, toevoegingen is het ook nog mogelijk om de klassieke Frappuccino’s® te bestellen, zoals de Coffee Frapppuccino®, de Caramel Frappuccino® en de Cookies and Cream Frappuccino®.

De nieuwe Frappuccino’s® zijn vanaf 2 juli exclusief te verkrijgen bij Starbucks!

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.