Nieuws: Mario en Sonic op de Olympische spelen 2012 in november te koop


We hebben nog precies 365 dagen te gaan tot de officiële opening van de Olympische Spelen in Londen volgend jaar. SEGA Europe en SEGA America vieren dat met een nieuwe verpakking, nieuw materiaal en de bekendmaking van de releasedatum! Mario & Sonic op de Olympische Spelen – Londen 2012 voor de Wii zal voor het eerst in de geschiedenis van de serie en third-party publishers geleverd worden in een unieke gele doos.

Er zijn nu ook nieuwe screenshots verkrijgbaar van Mario, Sonic en hun vrienden. Ze staan klaar op de startlijn om mee te doen aan de nieuwe en verbeterde 100 m sprint voor de Wii en (voor het eerst in de geschiedenis) de 110 m horden voor de 3DS. Dat zijn slechts twee van de klassieke Olympische evenementen in het spel, naast de talloze gloednieuwe Olympische evenementen en droomevenementen in Mario & Sonic op de Olympische Spelen – Londen 2012.

Wereldwijd hebben meer dan 19 miljoen mensen videogames gekocht uit de Mario en Sonic-serie. Het nieuwste deel, Mario & Sonic op de Olympische Spelen – Londen 2012 voor het Wii-systeem, ligt respectievelijk op 15 en 18 november in de Noord-Amerikaanse en Europese winkels. De versie voor het Nintendo 3DS-platform wordt uitgebracht in februari 2012.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.