logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuws: Vrouwen willen graag verleid worden door Nick & Simon

Uitreiking Verleidingsbon Fajah Lourens

In de Beurs van Berlage in Amsterdam is gistermiddag de eerste cadeaubon op het gebied van verleiding gepresenteerd. Het eerste exemplaar van de ‘Verleidingsbon’ werd overhandigd aan DJ en actrice Fajah Lourens. Met de Verleidingsbon kunnen consumenten alles kopen wat het liefdesleven mooier kan maken. De lancering werd ingeleid met de presentatie van een groot verleidingsonderzoek. Een opvallende uitkomst is dat vrouwen het liefst door Chris Zegers of Nick & Simon verleid willen worden.

Verleidingsonderzoek
De afgelopen maanden is -onder andere door Bureau Consumenten Onderzoek (BCO)- onder ruim 10.000 Nederlanders onderzocht hoe zij met ‘verleiding’ omgaan.

Nederlanders zijn over het algemeen druk met verleiden en verleid worden. Als het om verleiden gaat hebben mannen het vaker dan vrouwen gemunt op een vriendin of vriend van hun partner.  Mannen zouden het liefst verleid willen worden door Doutzen Kroes, gevolgd door Chantal Janzen. Het zijn enkele opvallende uitkomsten uit het onderzoek dat maandagmiddag werd gepresenteerd.

Verleid worden door iemand van hetzelfde geslacht vatten Nederlanders op als een compliment. Ook staan veel Nederlanders positief tegenover het geven of krijgen van erotisch getinte cadeaus.

Vraag naar Verleidingsbon
Desalniettemin blijft er een drempel bestaan om dergelijke cadeaus aan te schaffen. Een reden voor Christine le Duc en Pabo.nl om een stijlvolle cadeaubon in het leven te roepen. De Verleidingsbon maakt het aanschaffen van erotisch getinte artikelen toegankelijker.

De Verleidingsbon is te koop via www.verleidingsbon.nl in de varianten €10,-, €25,- en €50,-. Inwisselbaar bij alle (online) winkels van Christine le Duc en Pabo.nl.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.