Nieuws: Vivian Reijs Foundation geeft moeders steuntje in de rug


Presentatrice én moeder Vivian Reijs gaat moeders die het financieel minder hebben steunen met de nieuwe Vivian Reijs Foundation. Via deze foundation worden moeders een paar keer per jaar flink in het zonnetje gezet. 

Vivian Reijs was met haar Stichting Supermom al begaan met jonge moeders, in het verlengde daarvan richt ze zich nu op bijstandmoeders met jonge en oudere kinderen.

Feestelijke aftrap

De foundation organiseert een feestelijke aftrap: op zaterdag 17 december tussen 12.00 uur en 14.00 uur krijgen dertig bijstandmoeders, geselecteerd door de Voedselbank Dordrecht, een goed gevuld kerstpakket van Vivian Reijs op de kerstmarkt in Dordrecht. De grootste kerstmarkt van Nederland en een sfeervolle locatie voor dit initiatief.

In het pakket vinden de moeders noodzakelijke, maar fijne spulletjes voor kinderen, zoals speentjes, vitamines en een Prenatal pakket, plus huidverzorging, boeken en andere verwenproducten voor zichzelf. De Mobile Spa van de Zwaluwhoeve komt ook langsrijden om de moeders een heerlijke spa-behandeling te geven.

Iedereen verdient een beetje verwennerij rondom kerst en moeders al helemaal!

Locatie: Kerstmarkt Dordrecht, Kinderpleintje aan de Houttuinen

Tijd: Tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Meer informatie over de kerstmarkt: www.kerstmarktdordrecht.nl

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.