Nieuws: Uglydolls winnen Parent’s choice award in de US

Deze award is uitgereikt omdat de jury vindt dat de uglydolls bijdragen aan een positieve ontwikkeling van het inlevingsvermogen, fantasie en moraal van kinderen. Daarnaast zijn de knuffels veilig en erg leuk om mee te spelen en te knuffelen. Geschikt voor alle leeftijden.

Uglydolls, met de hand gemaakte knuffels die allemaal een eigen naam hebben en een eigen karakter. Uglydolls bewijzen dat je niet knap hoeft te zijn om mee te tellen in deze maatschappij. Uglydolls, al jaren op de markt maar hun populariteit groeit de laatste maanden snel door de komst van nieuwe uglydoll familieleden en merchandise.

Ze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, uitvoeringen en prijzen waardoor ze bij uitstek geschikt zijn om cadeau te geven. Ook zijn al veel mensen in Nederland verknocht aan deze familie en worden ze actief verzameld!

Verkrijgbaar bij www.trendyspeelgoed.nl vanaf € 6,95 en uit voorraad snel bezorgd op ieder gewenst adres binnen Nederland en Belgie.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.