Nieuws: uDraw komt naar PS3 en XBOX met uDraw HD


Na een succesvolle lancering voor de Wii (lees hier onze recensie over uDraw) brengt games ontwikkelaar en uitgever THQ dit najaar de revolutionaire uDraw HD uit voor PS3 en Xbox360. Sinds de lancering van uDraw voor Wii zijn er al 1.4 miljoen exemplaren verkocht en vanaf 18 november kunnen met de uDraw HD nu eindelijk ook PlayStation en Xbox spelers hun game console als virtuele kunststudio gebruiken.

uDraw HD voor PS3 en Xbox is een innovatieve nieuwe game accessoire dat entertainment combineert met een dosis creativiteit. Met de uDraw HD kun je tekenen, creëren en games spelen op jouw Playstation 3 en Xbox 360. Kortom, de uDraw tovert jouw TV om tot een virtuele kunststudio waardoor de kunstenaar in jou creatieve overuren maakt.

uDraw HD is zowel uniek en innovatief als fun en educatie. uDraw brengt de term ‘spelenderwijs leren’ daadwerkelijk in praktijk. Want geen game accessoire moedigt creativiteit en fantasie zo enorm aan bij de spelers als de uDraw.

Over uDraw HD
De uDraw HD is een innovatief hardware apparaat, dat een geheel nieuwe en creatieve manier van spelen aanbiedt aan kinderen en gezinnen. Het kleine zwarte apparaat heeft een tekenruimte en een uitneembare drukgevoelige pen, ontworpen om nog meer subtiele controle en precisie te geven dan uDraw gametablet voor de Wii. De console afstandsbediening van PS3 en Xbox360 zijn verwerkt in de uDraw HD. De uDraw HD beschikt ook over kantel-en-rol bewegingsmogelijkheden, waardoor spelers nog meer controle kunnen uitoefenen over hun in-game karakters. Bovendien biedt de USB-stick de mogelijkheid voor spelers om hun tekeningen en andere uDraw creaties op te slaan en uit te printen.

De uDraw HD wordt standaard gebundeld met de uDraw Studio: Instant Artist, ontwikkelt om de talloze mogelijkheden van het apparaat te demonstreren. Tevens beschikt het over een robuuste kunstcreatie modus en gebruiksvriendelijke hulpmiddelen die spelers helpen hun creativiteit de vrije loop te laten; van simpele krabbels tot artistieke meesterwerken. Al je creaties kunnen gemakkelijk worden opgeslagen, ge-e-maild en uitgeprint.
De consumentenadviesprijs van de uDraw HD is EUR 79.99

De uDraw HD en de spellen die erop gespeeld kunnen worden doen een beroep op je fantasie en creativiteit, zijn gemakkelijk samen te spelen én te delen en geschikt voor alle leeftijden.

Er zijn al diverse uDraw games beschikbaar en dat worden er alleen maar meer. De line up voor 18 november brengt de volgende spellen:

Pictionary voor uDraw HD voor PS3 en Xbox360 (EUR 39.99)
Pictionary voor de uDraw is een nieuwe, geavanceerde versie van het klassieke spel waarin je moet raden wat wordt getekend. Het spel biedt nieuwe spelvarianten en aanwijzingen die speciaal zijn toegevoegd voor het uDraw HD voor de Xbox 360 en PS3.
In PictionaryTM Ultimate Edition kunnen spelers genieten van een complete HD-ervaring met vier spannende spelvarianten, intuïtieve touchscreenbesturing en aanpasbare Pictionary ManTM-spelstukken. Het spel is uitbundig vormgegeven met levendige spelomgevingen en een gloednieuw PictionaryTM 3D-bord. De talloze spelmogelijkheden garanderen eindeloos speelplezier. PictionaryTM Ultimate Edition maakt van je favoriete tekenspel een innovatieve, spannende en aanpasbare spelervaring. Je bepaalt zelf hoe je ervan gaat genieten!

Marvel Super Hero Squad Comic Combat voor uDraw HD voor PS3 en Xbox360 (EUR 39.99)
Gebruik de kracht van je stylus in Marvel Super Hero Squad: Comic Combat. Ga als een echte Marvel-tekenaar de strijd aan met de troepen van Doctor Doom. Met de stylus van het uDraw HD kunnen spelers commando’s geven aan hun favoriete Marvel-superhelden, inclusief Captain America, Thor, Iron Man, Wolverine, de Hulk en – voor de allereerste keer – Squirrel Girl. Vertrek naar Super Hero City en trek tekenend ten strijde in zes comics. Zorg dat Doctor Doom niet uit de stripkaders ontsnapt om je pen te stelen!

Disney Princess Enchanting Storybooks voor uDraw GameTablet voor Wii (EUR 29.99)
De sprookjeswerelden van de Disney prinsessen Ariel, Belle, Assepoester, Jasmine, en Rapunzel komen samen in Disney Princess: Enchanting Storybooks. De onvergetelijke prinsessen en hun verhalen worden als nooit tevoren tot leven gebracht met de uDraw GameTablet voor Wii. Neem je uDraw stylus en laat je creativiteit de rest doen.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.