Nieuws: The River in première op HBO 3

The River, HBO ABCDe ABC tv-serie The Rivervan regisseur Steven Spielberg gaat donderdag 9 februari om 21.50 uur in première op HBO 3. Het is de allereerste keer dat een Disney-serie op zo’n grote schaal zo dicht op de Amerikaanse première wordt uitgezonden. De serie wordt in negen landen, waaronder Nederland, binnen 48 uur uitgezonden.

De beroemde ontdekkingsreiziger Dr. Emmet Cole ging diep in onverkend Amazonegebied op zoek naar magie, maar hij keerde nooit terug. Voor de miljoenen kinderen die opgroeiden met zijn natuurreeks was Dr. Cole een echte held. Voor zijn eigen zoon , Lincoln, was hij echter een raadsel. Nu zes maanden na de mysterieuze verdwijning lijkt Lincoln klaar om het verleden voorgoed te begraven. Totdat het noodalarm van zijn vader afgaat… Er volgt met enige tegenzin een mysterieuze en gevaarlijke expeditie door het Amazonegebied; een plek waar de natuur hard, de magie echt is en niets is wat het lijkt.

The River wordt geproduceerd door ABC Studio’s (Lost en Desperate Housewives) en is onderdeel van The Walt Disney Company, het nummer één entertainmentmerk van de wereld. Daarnaast is het bedrijf terug te vinden in de top tien van ’s werelds grootste en sterkste merken. TWDC bestaat uit vijf onderdelen waaronder parks en resorts, studio’s, merchandise, interactive en tv- en mediadistributie. TWDC Benelux is onderdeel van TWDC Europe, Middle-East en Africa (EMEA) dat actief is in 23 landen met meer dan 5500 werknemers.

Home Box Office (HBO) is vanaf 9 februari 2012 beschikbaar in Nederland en biedt talloze nieuwe series uit Amerika, waaronder The River. Het complete HBO-pakket bestaat uit drie 24-uurs, reclamevrij HD-kanalen: HBO, HBO 2 en HBO 3. Veel content, zoals The River, is daarnaast ook via HBO On Demand en de online streamingservice HBO GO beschikbaar .

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.