Nieuws: Rita Verdonk en Jan Smit lezen tijdens Het Nationaal Voorleesontbijt

Op kbs. de Oostwijzer (locatie Orion) in de wijk Oosterheem in Zoetermeer zal er woensdag 18 januari voorgelezen worden door niemand minder dan burgemeester Jan Waaijer, oud-minister Rita Verdonk en zanger Jan Smit.

De Nationale Voorleesdagen 2012 beginnen op woensdag 18 januari met Het Nationale Voorleesontbijt. De jongste kinderen worden dan voorgelezen in peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en op basisscholen. Ouders en grootouders lezen voor, maar ook buurtgenoten: van de wijkagent tot de bakker om de hoek.

Prentenboek van het jaar

Mama kwijt  van Chris Haughton is uitgeroepen tot Prentenboek van het Jaar 2012. Dit boek zal een centrale rol vervullen tijdens De Nationale Voorleesdagen 2012. Mama kwijt gaat over een schattig uiltje, dat al slapend uit zijn nest valt en zijn mama kwijt is. Eekhoorn zal ’m wel even helpen, maar dan moet kleine Uil wel de juiste aanwijzingen geven.

Mama kwijt bestellen? Kijk hier voor de bestelpagina op BOL.com

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.