Nieuws: Milk Trays genomineerd voor de Baby Innovation Awards


Trots kunnen wij melden dat de Milk Trays, het flexibel invriessysteem voor afgekolfde moedermelk, genomineerd is voor de Baby Innovation Award 2012. De genomineerde producten, die door de vakjury zijn beoordeeld op innovatie maar ook veiligheid en gebruiksvriendelijkheid, zijn onderverdeeld in zes categorieėn. De Milk Trays zijn genomineerd voor de categorie ‘feeding’.

Of de Milk Trays ook in deze categorie de Baby Innovation Award 2012 in de wacht sleept, wordt door de consument bepaald. Tot 5 februari 2012 kan iedereen zijn stem uitbrengen opwww.babyinnovationaward.nl. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt op de Negenmaandenbeurs op 22 februari 2012 in de RAI Amsterdam.

Meer over de Milk Trays
Met de Milk Trays is de melk makkelijk in te vriezen in handzame staafjes van 30 ml.

Geen gedoe meer met speciale ontdooi potjes en bewaarsystemen. De ingevroren staafjes kunnen makkelijk worden verwijderd uit de flexibele Milk Trays. Je doet een afgepaste hoeveelheid in het flesje zonder verlies van moedermelk. Ideaal om de juiste porties te maken!

De Milk Trays zijn volledig vrij van Bisphenol-A, Phthalate en kleurstoffen. Bovendien voorkomt het materiaal dat het voedingsrijke vet uit de melk aan de Milk Trays blijft plakken. De Milk Trays zijn ook 100% recyclebaar, dus een bewuste ‘groene’ keuze.

De Milk Trays is verkrijgbaar via www.smartmama.nl.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.