logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuws: Mega Mindy gaat 3D in haar meest spectaculaire show ooit!


Dit najaar komt superheldin Mega Mindy samen met Toby, Commissaris Migrain en opa en oma Fonkel met de meest spectaculaire live show ooit: ‘De MEGA Mindy Show’! Studio 100 gaat na het succes van ’s werelds allereerste 3D musical ‘Alice in Wonderland’ opnieuw gebruik maken van spetterende 3D-effecten. De show reist 5 grote Nederlandse steden af en zit boordevol actie, grappige acts, bekende hits en uiteraard een paar boeven. Droom jij er ook van Mega Mindy en haar vrienden in het echt te zien? Dan is dit je kans: zij zijn klaar om te schitteren in hun eerste MEGA GROTE Live Show!

Inhoud
Iedereen heeft een eigen act voorbereid, maar al snel blijkt dat niemand voor een decor heeft gezorgd. Gelukkig heeft opa Fonkel een uitvinding klaar staan; de 3D machine.  Hiermee kun je alles wat je wilt tevoorschijn toveren! Twee boeven zijn dit te weten gekomen en willen koste wat het kost de spectaculaire machine in hun handen krijgen. Stel je eens voor: heel veel geld, goud en zelfs een heel leger boevenvrienden…
Dit kan Mega Mindy natuurlijk niet laten gebeuren, want als er iets is waar ze niet tegen kan: dan zijn dat boeven! Samen met Toby zet ze alles op alles om de boeven te pakken te krijgen en hen een lesje te leren. Kan Mega Mindy op tijd de boeven stoppen? En overleeft de machine van opa Fonkel deze show? Een niet te missen spektakel met spetterende 3D-effecten, een betoverend ballet en natuurlijk de bekende Mega Mindy hits, zoals ‘Jij jij Toby’, ‘Tijd voor Mega Mindy’ en ‘Ruim Baan’!

Speeldata
16 oktober                         Groningen                      Martiniplaza
29 / 30 oktober                   Rotterdam                      Ahoy
12 / 13 november               Amsterdam                    Heineken Music Hall
10 / 11 december               Eindhoven                      Beursgebouw
17 / 18 december               Zwolle                             Ijsselhallen

Tickets bestellen
Tickets voor ‘De MEGA Mindy Show’ zijn te bestellen via Seetickets: 0900 – 300 5555 (€ 0,45 p.m.) en op www.seetickets.nl.Ook kunnen tickets bestelt worden op www.studio100.nl, waar ook meer informatie over de show en de complete speellijst te vinden is.

Tickets voor Groningen zijn ook te verkrijgen via www.martiniplaza.nl.

Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op het internet tickets voor de shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen. De officiële kaartverkoop voor de shows gaat enkel via bovenstaande kanalen. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.