logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuws: Ledikant-en vloerspiegel van Sassy

Als pasgeborene ben je eigenlijk nog een beetje wereldvreemd. Hoe je er zelf uitziet, daar heb je dan ook geen flauw benul van. Dankzij de kribbe-en vloerspiegel van Sassy komt daar snel verandering inen kunnen baby’s hun guitige hoofdje ook zelf bewonderen.

Baby’s worden als het ware gefascineerd door de spiegel. Uiteraard zullen ze zichzelf in eerste instantie niet herkennen in de spiegel, maar geleidelijk aan zullen ze toch het principe van herkenning onder de knie krijgen. Maar de kribbe- en vloerspiegel is meer dan louter en alleen een spiegel. De curiositeit van de kleine kids wordt aangewakkerd door de zeer leuke rand en ook het lieveheersbeestje en de wesp vallen op. In de buik van het lieveheersbeestje zit trouwens ook een balletje, waaraan gedraaid kan worden.

Ook handig voor ouders
Voor ouders is dit speelgoed van Sassy ook zeer geschikt. Ze kunnen de spiegel ophangen,rechtzetten of zelfs gebruiken om foto’s van mama of papa in te stoppen. De spiegel is ook makkelijk opbergbaar en door de zachte randen kan de baby zich er niet aan bezeren.

Over Sassy
De babyproducten van Sassy zijn ontworpen om te helpen bouwen aan een sterke basis van de baby.Ze stimuleren de zintuigen van de baby op een veilige manier. Vooraleer het speelgoedmerk iets nieuws op de markt brengt, gaan er jaren onderzoek aan vooraf, zodat ouder en kind met een gerust gevoel kunnen vertrouwen op de producten van Sassy.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.