Nieuws: Hippe familie bakset voor de feestdagen

Met de komst van de feestdagen Sinterklaas en Kerstmis kun je het alvast maar in huis hebben: de nieuwe bakset van Joseph Joseph. Bij deze feestelijke dagen hoort gezelligheid. Joseph Joseph gaat hierin mee en heeft een bakset voor de hele familie. Met de zelfgemaakte gerechtjes neemt Joseph Joseph een voorschot op de traditionele feestelijke dagen.

De bakset bestaat uit een verstelbare deegroller, kookwekker PIE, nieuwe siliconen ‘Elevate’ bakborstel en de ‘Elevate’ spatel. Met deze bakset kun je van alles bakken, zoals taartjes en cakejes. Maar ook andere gerechten zoals lasagne en pizza’s. Uitgevoerd in frisse kleuren. De bakset wordt geleverd in een schitterende cadeauverpakking.

Verstelbare deegroller
De Joseph Joseph verstelbare deegroller helpt bij het maken van pizza’s, taartbodems, lasagneslierten of bladerdeeg. Hij wordt geleverd met drie sets verwisselbare schijven waarmee de rol de dikte kan variëren in 2, 6 of 10 millimeter. Op de rol zelf is een maatsysteem aangebracht waarop de doorsnee van het deeg af te lezen is. Gemaakt van beukenhout. De maatschijven mogen in de vaatwasser, de houten deegrol niet.

Kookwekker PIE
Deze opvallende kookwekker van Joseph Joseph neemt gok- en giswerk weg bij het koken. Draai eenvoudig de bovenhelft tot het gewenste aantal minuten zichtbaar wordt. Terwijl de timer rustig doortikt kun je andere dingen in de gaten houden. De wijzerplaat laat je in één oogopslag de resterende minuten zien. Wanneer het tijd is, trekt een klassieke wekkerbel uw aandacht. De batterijloze PIE voelt zacht aan en is verkrijgbaar in groen,roze en grijs.

Elevate spatula
De Joseph Joseph serie ‘Elevate’ keukenbestek is zodanig ontworpen dat door een uitgekiend balanssysteem het werkdeel het keukenblad niet raakt. Tijdens het koken kun je de lepel of spatel rustig neerleggen zonder dat het werkblad vies wordt. De serie ‘Elevate’ is gegarandeerd hittebestendig tot 240 graden Celsius en daarom ideaal in combinatie met anti-aanbak-pannen. Alle onderdelen hebben een ergonomisch zacht handvat en kunnen in de vaatwasser. De serie keukenbestek ‘Elevate’ is verkrijgbaar in groen of alle kleuren van de regenboog.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.